Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackos pite nem nehez felkeszulni

Ez a torta nem bonyolult kesziteni. E szerint a recept elkeszitheto torta nem csak a sargabarack toltes, de a Oszibarack, Szilvas, barmilyen gyumolcs. Elmondhatjuk, hogy ez egy univerzalis recept.  Szuksege van az ilyen termekek: liszt (es csak egy csesze), cukor (is pontosan egy csesze), vanilia csipet, negy (lehetseges harom) tojast, friss csirke toltelek sargabarack (12 nagy darab). A tortat kiderult legi uton, a tesztat majd hozzaadjuk a ecetet es szodabikarbonat sutes.

Paul teaskanal so + fel teaskanal ecetet.  Eloszor is, kulon a feher, a tojas elott hutest kivanatos. Aztan verte feherek cukros egy turmixgep (a konyhai robotgep.  Adjuk hozza a tojast habot egy merev liszt, vanilia, szodabikarbona (mar visszafizettek ecet).  Ezutan formaban a sutot olajjal, egyenletesen mytyh half barack. Top toltse teszt.

Tedd a pitet a sutobe. Kis plusz egy szaznyolcvan, az ido - 25 perc.  Kajszibarack lehet hatarozni a tetejen a teszta.

Cake nem lesz olyan magas, de nagyon finom.  Bon Appetite es finom sutemenyek!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. tulajdonsagok citrom

  

oszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..