Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackos pite meglehetosen egyszeru de nagyon nagyon finom

Cake meglehetosen egyszeru, de nagyon, nagyon finom.  Minden reteg a sajat jellegzetessege. Nezzuk az osszes erdekeben.  Az elso reteg - a tesztat. A kulonlegessege az, hogy ez tortent nelkul   a legkisebb csepp folyadek. Szoval tiszta, ropogos es   kremes illatos.  Szinten nem szukseges vymeshivat kezet.

A masodik reteg - a kajszibarack. Nincs trukk, de celszeru, hogy a kajszibarack   edes es suru. Tulerett barack egy pocsolyaba, es rasplyvutsya promochat tesztat, es   savanykas sargabarack lenne erosen kiemelkedik a pite.

Helyett sargabarack Itt az oszibarack (pre-elszamolasi oket a   bor), vagy nektarin. Tudod is hasznal a friss sem, es   konzerv sargabarack es a oszibarack. A harmadik reteg - a sajttorta. Szamara, kivanatos, hogy ne sajtot, es a   turos sulya. Sokkal finomabb, mint a turo, es a reteg sutes utan   lesz nagyon szep vagni. Amellett, hogy az alvadek tomeg enni cukrot   es vanilia. Suly kell egy kicsit pereslaschena ize.

En minden   ontetek, mint a turo, hogy egy csomo "iro". Ez a szornyu   es edes annak nyers formaban is nehez. De sutott a kulonbozo   tokeletes - nem kell bemutatni extra cukor, es vanilia iz   Ez erosebb, mint a sajt tomege mas gyartok.  Egy masik arnyalatot adnak a turo reteg fel teaskanal   Spoon eszencia "Tiramisu" - iz a torta volt, hogy meg a jol taplalt   akaratlanul is huzott egy darab.

125g vaj, 3 / 4 csesze liszt (120 g) 1 / 3 csesze cukor   1 ora sutopor  200g edes turo tomeg vanilia, 3 tojas, 1 evokanal liszt  Vaj, hogy elerje a szobahomersekletet.  Tedd egy talba, adjuk hozza a lisztet, a cukrot es a sutoport.

Beat   mixer. Akkor kap egy puha ragacsos tesztat.  Dompingelt azt a formajat d = 20cm.  Finoman liszt felso priporoshit kezet, es simitsa az also es a falak   formaban.  Keszits egy csomo szurt egy villaval.  Elrejtese a hutoben 20 ~ 30 perc.

Heat sutot t = 200 ~ 220C.  Tegye a sutemenyt sutott 12 ~ 15 perc -, amig homogen   zarumyanivaniya.  Mig a sutemeny megsult kesziteni sargabarack es toltsd.

Sargabarack mossa, vagja felbe, es tavolitsa el godrok.  Turos sulyt tenni egy talba es keverjuk addig, mig meleg, hogy ez   tobb folyadek. Melegitsuk elo lehet mikrohullamu sutoben.  Sok keverjuk. Ontson 3 tojas, es megverte az elektromos keverovel simara   folyekony tomeg.

Ontsunk egy evokanal lisztet, es megverte ujra.  Keszen all, hogy a sutemenyt a sutobol. Ha a suto homerseklete   december a 20C.  Rendezze el a kajszi csokkenteni a tortan.  Egyenletesen ontsuk a turo tomeg.  Ismet megrendezesre sutoben, amig zarumyanivaniya felulet - mintegy 30   perc.

Kesz tortat hulni eltavolitasa nelkul a penesz. Akkor kap a modszer   felborulasat.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Fozni birsalma
  2. Terhes

  

oszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..