Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackos lepeny alapjan almat

Az az almas pite-valto, ugy dontottem, hogy sutni egy tortat fejjel lefele, csak a sargabarack. Mit kell figyelni elsosorban, hogy a cukor mennyiseget. Kajszibarack, miutan hokezelessel, jelentosen nagyobb sav.

Tehat, eloszor felmeri a foka edesseg sargabarack, majd eldonteni, hogy mennyi, hogy a cukor. A cukor mennyisege a receptben megadott a nagyon edes sargabarack. A masodik pont, ami megijeszt kis tesztat a "szabadon lebego" a sargabarack, ha sutjuk. Ne ess panikba! Teszta uszik a folyekony karamellel, ami aztan megkemenyedik, es sikeres lesz. Es hogyan fogjuk most latni.

Hozzavalok: 1 evokanal cukor  1 / 4 teaskanal so  150g fagyasztott sotlan vaj, osztva darab  3 evokanal Nagyon hideg viz

Elkeszites: Cook a tesztat. Fenykepek megtekintese is kattintson a  Nem fogom itt megismeteljuk azokat. Egy talban keverjuk ossze lisztet, a cukrot es a sot. Tegye a darab fagyasztott vaj a toltelekbe mig a ket kest, egy-egy kez, chop vajat, lisztet osszekeverve. Ennek eredmenyekent, akkor szukseged van egy textura, amely hasonlit egy etkezes szelet vajat a merete a borso. Most adjunk hozza vizet, es gyurjuk egy villaval, amig a teszta jon letre a teruleten.

A kozeljovoben irok kepeket vagott tesztat fozes egy elelmiszer-feldolgozo. Vegye amig a teszta a hutoben, es ezzel tomesek. Sargabarack felere csokken, tavolitsa el godor.

Egy serpenyoben lehet tenni a sutobe, vagy eppen ellenkezoleg, a sutes etel lehet felgyujtottak, megolvad a vaj.  Ontsuk az olvasztott vajat cukrot, keverjuk, es varja a kis cukor feloldodik. Kapcsolja ki a hot, es adja meg a keverek kisse lehulni.

Lebontjak a felso felet sargabarack szelet le.  Teszta a hutobol, roll ki a tartomany meretet formaban. Seb a sodrofa, es at az urlapot.  Tedd a tesztat a tetejere sargabarack es behajt elek le egy kicsit.

Azt hogy egy sutoben 200 g fel oran keresztul.  Mint mar irtam, nem kell megijedni, hogy a teszta lesz, mint uszni szirupban kulon-kulon. Ez olvadt karamell es megkemenyedik. Eloszor is, hogy a torta kisse lehulni formajaban egyenesen felfele, amig a szirup nem fog megszunni a felforraljuk, es kisse besurusodik.

Majd fedjuk le egy talba, es nagyon gyorsan be a szirup kiarad (o meg mindig keves folyadekkal).  Alapvetoen ez az, de meg tudod csinalni meg egy dolog. Ha azt szeretnenk, tetejen kialakitott vekony-vekony edesseget kereg, helyezzuk a sutemeny  .  Mivel a tervezes, a minden oldalrol egyenletesen jar a szirup nagyon forro levego es gyorsan karamelizuyut feluletre.

Mi az a sokkal kenyelmesebb, mint egy fegyvert flambirovaniya.  Bon Appetite!  Kategoria:

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Lemon
  2. Caring egy barack.

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..