Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackos lepeny a konzerv barack

sargabarack pie (Hozzavalok: '75 vaj (margarin)  100 g cukrot;  150 g liszt;  1 tk sutopor;  '75 Orolt mandula.  500g zsirszegeny turo;  425 konzerv sargabarack;

200 g vaj;  200 g cukor;  + 26 cm-es levalaszthato formajaban porcukor, 2 evokanal. l. mandula, aprora vagott pelyhek.  Utmutato: Teszta: 1. Tartsa a vajat szobahomersekleten, megvertek a cukorral, amig puha hab. Adjuk hozza a tojast es a reszelt heja gondosan grind lesz kevereke feher es sarga  2. Keverjuk ossze a lisztet es a sutoport szital az olaj-tojasos kevereket, hozzaadjuk a orolt mandula. Gyurjuk a tesztat rugalmas mixer, roviden tegye a hutobe.

3. Plug-in formajaban vastag zsir t megszorjuk mandulaval lokharitok levelek. Hatarozottan nyomja oket a falakon.  4. Kulon 2 / 3 tesztat and roll korulbelul 1 cm vastag, es atmeroje 28 cm egy lisztezett feluletre. Tedd egy penesz es farag egy oldalso, nyomja meg a teszta szeleit, hogy az urlap.  Toltelek: 1. Kulon a feher, a sargaja. Drain szirup a sargabarack. 2. Beat vaj mixer, fokozatosan hozzaadjuk a cukrot es a tojassargajat.

Ha a suly egyenletes hozzaadjuk a sajtot, meg kevereshez, add hozza a Lemon juice, pudingpor es ontsuk a rum.  3. Beat a feherek a suru hab, es keverjuk ovatosan (lefele), hogy a turo tomeg. Melegitsuk elo a sutot 180 fokra.  4. Spoon a tolteleket at a tesztat, es simitsa a feluletet.  5. Tedd a torta fele a kajszibarack. Bal harmadik vizsgalat posech kest, hogy kiderult, a morzsakat, es megszorjuk a tetejet a torta kozott gyumolcs.  Bake korulbelul 1 ora.

Kovetkezo, kisse huvos a sutobe, kinyitotta az ajtot.  6. Vegyuk ki a penesz, szitan, hogy szital a porcukor. Talalaskor tejszinhabbal.

  

barack torta, sargabarack es citrommal

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..