Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack torta friss gyumolcsot

Furcsa hetvege szamomra - nyar, jo ido, de valamilyen oknal fogva mar Moszkvaban. Igy a nap a konyhaban, es megy - reggeli, ebed, uzsonna, vacsora es mindenfele tea kozott. De a mi korunkban vegul vasarolni jo gyumolcsot. Mar van egy sargabarack, illatos es nagyon edes. De rajottem, hogy sutes sargabarack egyre sav, igy szuksegszeruen dorbavlyat cukrot, kulonosen a nyar elejen.

Masreszt, szeretnek tobb friss gyumolcsot, nem porkolt, szaftos. Tehat ez a torta, en nem sargabarack sutni a tesztat, es csak sutjuk egy serpenyoben a vajat es a cukrot, egy kis e aroma vilagosabb lesz, bar edes mindegy levelek.  1 evokanal pisztacia  2ch.l. cukor  formaban 23 cm, papiraruk es sutes

Tehat a tesztat. Az osszes termek hideg. Annak erdekeben, hogy, 100 g vaj, 200 g liszt, 50 g cukor, fold egy talba, es vagjuk rubilkoy. Azt is lehet tenni egy elelmiszer-feldolgozo vagy ket kest az asztalon.

Most adjuk hozza a tojast.  Es gyorsan osszegyurjuk a tesztat.  Roll ki, helyet formaban es helyen hutoszekrenyben fel oran keresztul.  Most sargabarack - vagjak felbe, tisztitsa meg a magok (600g).

Egy serpenyoben, tegyuk 25g vaj, olvasztott, amikor - vsypte teaskanal cukor.  Helyezze a sargabarack kivagjak, es Saute mint a magas ho.  Flip, megsutjuk ujra. A suteshez a kovetkezo tetel varja meg, amig az olaj maradek futott ismet egy kanal cukor vsypte.

Tegye az osszes sargabarack vagni egy szeles talba, es megszorjuk a cukorral izesitjuk.  Form vystelite papirtekercs a szallitmanyt, es sussuk a 200C 20 percig.  Vegyuk ki a sutobol, tavolitsuk el a terhelest, tedd sargabarack formaju a teszta.  Szitalas egy kanallal cseresznyepalinka vagy bort, hogy tetszik, megszorjuk aprora vagott pisztacia evokanal.  Sutjuk 250C 5 percig, csak a mogyoro porkolt.

A kesz tortat is lehet enni, mint ezt. Es akkor megszorjuk porcukorral. Jol alkalmazhato ez vanilia ontettel, vagy fagylalt.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Citromos-as orvosolni

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..