Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack sutemeny fozes

1. Grease alacsony osztott kor alaku, atmeroje 20 cm A lisztet es a fahejat egy elelmiszer-feldolgozo vajjal es verte, amig a teszta fog hasonlitani morzsakat. Adjuk hozza a cukrot es a tojast es keverjuk ossze.  2. Spoon elokeszitett serpenyobe, es egyenletesen tomor vissza egy kanal.  3. Grind a dio bele a lisztet. Adjuk hozza a cukrot es a feherjet es gyurjuk puha homogen paszta. Spread a teszta kevereket, nem ero 1 cm a szele.

4. Ovatosan ontson sargabarack es torolje szarazra, a megtakaritas juice 4 evokanal. Rendezzuk oket kivagtak a tolteleket. Bake at 180 g C 30-35 perc, amig a no.  5. Tegye a lekvart es a sargabarack juice egy serpenyobe, es forraljuk fel. Cook kb 2 perc.

Spread cukormaz a tetejen. Szolgald meleg vagy hideg.  Megjegyzes probalja meg lecserelni a diot es orolt mandula, es a sargabarack - magozott friss vagy konzerv szilva - kap egy teljesen mas etelt.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Lemon Pie

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..