Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack pekandio pitet

Grease egy negyzet alaku mero 23 cm egy nagy talba ujjaival, hogy gyurni a margarint a dio es a lisztet, adjunk hozza vizet, es gyurjuk a tesztat egyenletes. Roll egy labdat, csomagolja muanyag wrap es hutoszekrenyben 30 percig.  A tolteshez, a fazek, kombinaljak a kajszibarack, a orange heja es narancsle, forralunk. Cook 30 percig, vagy amig a sargabarack nem razvaryatsya. Kisse lehulni, majd cefre egy elelmiszer-feldolgozo vagy turmixgep. Vagy atmegy a szitan.

Adjuk hozza a fahejat es a mazsolat.  Osszuk teszta a felere, roll out fel es fekudt egy alapitvany formajaban. Spread tetejere sargabarack burgonyapurevel, olaj szeleit tesztat vizzel. Roll ki a tesztat pihenni, fedett, tolteleket es biztonsagos a szeleken.  Pierce torta egy villaval tobbszor is a tetejen, kefe tejjel. Susse elomelegitett sutoben 200 g S/400F/Gas 6 20-25 percig. Hagyjuk kihulni, es vagjuk lehutik 12 db.

A 12 adagot. Elkeszitesi ido: 1 ora 30 perc 25 perc hutes.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. citromlevet

  

barack, narancs juice, narancs

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..