Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Recept barack torta puding

Tizennyolc honappal ezelott mutattak be a konyvsorozat a Julia Vysotsky, aki egy program NTV esznek otthon. Az o receptek erdekes es konnyen olvashato, de az osszetevok ilyen receptek szamunkra, a feherorosz allampolgarok, enyhen szolva, nem minden elerheto. Es a program jelentosen, foleg a lany etelek allnak rendelkezesre a moszkovitak, akik a penzt es a lehetoseget, hogy vasarolni idonkent nagyon jol, egzotikus etelek.

Itt a minap, hogy egyszer lapozgatta a konyvet, es megtalaltam a desszert egy nagyon egyszeru es megfizetheto, hogy kaphato sargabarackos pite-puding. Inkabb ezt a receptet cimu konyveben Peach puding, de a tanacs meg van irva, hogy meg lehet csinalni, barack, szilva es az, es egy korte. Amellett, hogy a nev egy szo puding hozza tortat.

Az eredmeny egy torta-puding nagyon finom volt, de vagott es elrendezni a lemez eleg nehez (osszeomlott). Keszitsunk egy torta erkezeset a vendegeket, en nem, de a ferjem es en ettem meg az este egy csesze tea egy oriasi orom.  Hozzavalok Sargabarack 600g.  Vaj lagyitott 125 gr.  Sugar 200 gr.  Tojas 2 db.

Liszt 120 gr.  Fozes sutoben elomelegitett 150 fokos.  A kajszibarack osztva felbe, tavolitsuk el a magvakat.  Ontse sargabarack kevereke 4 evokanal viz, 3-4 evokanal cukor. Tedd sargabarack A tuz es fozzuk puhara.

En tartott korulbelul 5 percig.  Lagy vajat a cukorral, adjuk hozza atszitalt lisztet a sutoporral egyutt.  Beat tojast kulon-kulon egy mixer a hab, es adjunk a kapott olaj-cukor tomege.

A kevereket ovatosan egy kanallal.  Tepsi a zsir egy keves novenyi olajat, tedd a kajszibarack.  A tetejen a kajszi, hogy allapitson meg a tesztat, es helyezzuk elomelegitett sutoben 25-30 percig.

I hosszabb a sutesi ido 45 perc.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Lemon

  

sargabarack pite, oszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..