Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Forditott sargabarack pite

Jott a nyari szezonban, es megjelent a piacon a kedvenc sargabarack! azonban, hogy meg mindig nem ledus, es neha meg zold, hanem azert, mert vagya tul eros, itt az ideje, hogy vesz egy kis sargabarack majd kapcsolja be azokat fejjel lefele torta!  Ez a pie-valto nevezett Tateno (vagy Tatina).  Mint minden recept irva, Tateno sajat legenda (de lehet, hogy az igazi tortenetet es eredetet.)

Francia teszta nevu not Stephanie Tateno egyszer futott, es a hirnok poslezhovatelnost intezkedeseket, ha sutes sutemenyt. Az eredmeny egyfajta fejjel lefele tortan, hogy lement a tortenelemben neven Stephanie!  St ™ phanie TATIN Classic Tateno keszult alma, hanem az alma, akkor szinte barmilyen gyumolcsot vagy zoldseget.  A pontos aranyok, en nem allitom, mert a fo elv! :-)  Felkeszules elemi!  Elinditasahoz csinal a szokasos teszta.

En vagyok a nagyjabol az aranyokat: 225 g liszt 90 g vaj (vaj kell ki a fagyaszto), 1 tojas, par evokanal hideg vizzel.  Ez az osszeg a teszta eleg ket kis konzervdoboz vagy egy nagyot.  Hozzavalok egy elelmiszer-feldolgozo a chop (10-15 masodperc a munka), hogy hozzon letre egy labdat (hosszu dagasztas nem szukseges!), Gyorsan kiepitese (konnyebb megtenni ez egy cukorka papirt meghintjuk liszttel), tedd be a hutobe fel orara ( papirt a tesztat is hengerelt a tekercs kedveert)

a pan (formai) toltse ki tobb (5) evokanal cukor, ontsunk egy keves vizet. Tartsa meglehetosen magas hofokon (kb. 5 perc), idonkent megkeverve, amig a cukor meg nem karamelizuetsya (barnas szinu)  Kapcsolja ki a hot, varjon, amig karamell megall fortyogo forraljuk, es (par perc). Tegye a karamell a fel sargabarack (lapos oldalaval lefele), hogy kitoltse a fennmarado helyet aprora vagott sargabarack.

Egy teszt vagott kor atmeroje valamivel nagyobb, mint a forma, takarja le a sargabarack, szelen a kanyarban. Nehanyszor ovatosan piszkalni a tesztat villaval.  Kuldje el az urlapot a sutoben, elomelegitett 180 fokos, perc, 35-40. Ha van egy grill a tetejen, majd kapcsolja be 10 percig a tesztat hamar megbarnul.  Vegyuk ki a kemencebol, azonnal kapcsolja ki (nem fagyasztva a karamell, majd kellett tepni pie a form), ha van egy tobblet szirup, majd lefolyo, es a torta az asztalra!

Ehet, mint meleg es hideg!  Nagyon, nagyon finom!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. szoba citrom
  2. az aroma, citromle

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..