Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackos pite

Azt szeretnem kiserletezni suto? Szeretne valamit kerem szerettei szokatlan? Akkor javasoljuk, hogy, hogy sargabarackos pite. Annak erdekeben, hogy szukseged lesz a kovetkezo termekek: vaj, Lemon, cukor, mandula, sutopor, liszt, turo, sargabarack, tojas.

Eloszor is meg kell, hogy a teszta a '75 verte vaj 100 g cukor. Ezutan adjunk hozza 1 tojas, reszelt heja es a Lemon. A alaposan keverjuk ossze, mig homogen kevereket.

Ezt kovetoen a kevereket adjuk hozza a atszitalt lisztet, mintegy 200, es egy teaskanal sutopor. Hasznalja a mixer kezdeni egy tesztat.  Teszta kell helyezni a hutoszekrenybe. Es megis ebben az idoben elvezheti a fott tolteleket. Ehhez vegye 4 tojas es kulon a feher, a sargaja. Ezutan habverovel 200g vajat, adjunk hozza tojas sargajat es a 4 es 200 g cukrot.

Utan egy homogen kevereket, adjunk hozza 500 g turo. Ha a teszt alatt a hutoben, keszitsen tepsi, ecsettel meg olajjal, es helyezzuk a tesztat ujra, igy lokharitok. Aztan hogy egy tolteleket a sajt, es a szeleteket a kajszibarack.  Maradek tesztat fagyott lereszeljuk es megszorjuk a tetejen. Tegye a paradicsomi allapot, elomelegitett sutoben, akkor lesz kesz kb egy ora.

Sargabarack sutemeny kesz. Elvezze az etvagyat.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange Diet
  2. gyumolcs birs

  

sargabarack fanyar, barack, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..