Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Skin Care szazadban

Leiras: 100% olaj sargabarack. olaj Borapolas Age a hatalom, vedelmet nyujt a karos legkori nedvesseget es a veszteseg a sajat, napozas elott, valamint smink eltavolito. Tartalmazza ezeket a termeszetes osszetevok nelkul kemiai adalekanyagokat. Biztositja enyhe hatasa van a borre a szem korul, alkalmas minden korosztaly es tartja a szepseg minden helyzetben.

Sargabarack olajattartalmaz trigliceridek, termeszetes viasz, a sztearin, vitaminok, vitamin F es tartalmaz egy aktiv formaja, mint mas olajok. Sargabarack olaj magas biologiai aktivitas, lassitja az oregedes folyamatat, megakadalyozza a rancok kialakulasat. Az olaj konnyen felszivodik, es asszimilalodott a bort.  Adagolas eltavolitasara make-up fel 2-3 csepp olajat aztatott langyos vizben, es megszoritotta vattaval, ovatosan nedves a szempillak a teljes tisztitasa szempillak es a szemhej boret.

A takarmany-es vedi a bort, nehany cseppet a megtisztitott borre a szem korul. Tavolitsuk el a felesleges olajat egy papirtorlovel.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange

  

sargabarackmag olaj, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..