Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackmag olaj napi ellatast

A napi ellatas a bor vegyes.  gyulladascsokkento, regeneralo, helyreallito, fiatalito hatasa, kisimitja a finom vonalakat, elosegitik, helyreallitasa bor rugalmassagat, igy ez egy egeszseges szep szin;  segit visszaallitani a bor rugalmassagat, kulonosen a narancsbor es a durva bort, megszunteti a gyulladast.  jo a haj es a kormok.

Fat sargabarackmag olajat hasznaljak tisztan vagy keverve mas novenyi olajok (mandula, avokado, jojoba, buzacsira), az 1:10 test borapolas, arc es kez, valamint az alapveto olaj, hogy feloldja a termeszetes illoolajok es egyes gyogyszerek es kozmetikumok.  Masszazs: sargabarackmag olajat hasznalnak, mint az alapjaul szolgalo illoolaj (neroli, kamilla, bergamott, pacsuli, levendula, orange, rozsa, ylang-ylang), 50 ml Alapolaj 1-2 csepp illoolaj.

Bath: a furdo tele (35-370S), adjunk hozza 15 ml kevereket a sargabarackmag olaj-es 5 csepp illoolaj (az illoolaj a valasztas attol fugg, hogy a kivant hatast).  Maszkok, pakolasok: teruleten problema bor alkalmazni darabos, atitatott kevereke sargabarack olaj vagy mandula olaj avokado, jojoba, buzacsira olaj, naponta 1-2 alkalommal 15-30 percig.

Added az 1 evokanal. kanal sargabarackmag olajat 1-2 csepp illoolaj a szantalfa vagy a pacsuli es a kamilla segitenek eltavolitani foltok a boron, faradtsag (faradt borre), rancok.  Hatfajas: 2 evokanal. kanal sargabarack olaj es 2 csepp levendula es a szantalfa olaj. Ovatosan masszirozza leptettek eletbe a fajdalom.

Ha a gyomoreges: Mix 2 csepp Lemon es borsmenta illoolaj 15 ml sargabarack Olaj-es dorzsolje ezt a kevereket a solar plexus.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. birs

  

sargabarackmag olaj, sargabarack, narancs, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..