Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack olajat alkalmazas

(Oleum Armeniacae) vaj - a keresetet, es jelzesek hasznalata.  Sargabarack olaj jo forrasa a vitaminoknak es asvanyi anyagoknak.  Az alacsony savtartalom es alacsony viszkozitasu, amely hozzajarul a konnyu behatolast a borbe.  Ezt alkalmazzak a taplalo, hidratalo, fiatalito, regeneralo ugynoke a bort.  Reszekent kozmetikai olajat hasznalnak, hogy gondoskodjon minden bortipusra, kulonosen a gyermekek, szaraz es erzekeny.

A hidratalo es taplalo sargabarack olaj forditott penz gondozasa faradt es laza bor a test, valamint a problemas teruleteket, amelyek hajlamosak elvesziteni rugalmassagat.  Hasznalt illatszerek es kozmetikumok, sargabarackmag olaj segit eltuntetni a rancokat a szem korul es fenntartani az egeszseges es szep borert.

A gyulladascsokkento es regeneralo azt jelenti, hogy hasznaljak rekonstrukcioja a bor a horzsolasok, egesi serulesek es toresek, valamint a kompoziciok masszazs narancsbor.  Kapott a mag a sargabarack - armeniaca vulgaris Lam. (Csaladi Rosaceae rozsaszin). A magok (csontok) a sargabarack olajtartalmu 4550%. A 100 kg atvett alapanyag 2030 kg olajat.  A rovid leirast a noveny.

Ez egy lombhullato fa vagy cserje alternativ, kerek-tojasdad levelei es feher vagy rozsaszin viragok Hermafrodita. Gyumolcs narancs vagy sarga husos csonthejas gyumolcs.  A elterjedese a noveny.  Ez megtalalhato vadon a Kaukazusban es Kozep-Azsiaban. Termesztik sok orszagban.  Tulajdonsagai es osszetetele az olaj.  Sargabarack olajat, nem szarado halvanysarga folyadek egy konnyu szerkezetu, es fajsulya 0,9150,919, szagtalan, egy szep vajas izt.

A osszetetele sargabarackmag olaj, kozel a barack es mandula. Tartalmaz 58-74% linolsav, 3034%-linolensav, 47% palmitin zsirsavak.  Sargabarack olajat - Pprimenenie.  * A tiszta formaban es  * A keveredik mas zsiros olajokkal.

* Mivel a alapolaj letrehozni kompoziciok termeszetes illoolajok,  * Keszen all a dusitasi kozmetikumok - kremek, maszkok, samponok, balzsamok ajak.  Olaj formajaban hasznaljak az alkalmazasokat, kotszerek, kenoanyagok, masszazs es szepsegapolasi iskolak mixek.  Masszazs sargabarack olaj.

- Sargabarack zsiros olajat, gazdag illoolajok Orange, , ciprus, rozmaring, boroka es a grapefruit.  Plechebno konnyen kezelheto masszazs Pgrudnyh gyermekek ARI Pc sargabarack olaj - 12 csepp kamilla olaj Pefirnyh vagy az arcon, a nyakon vagy egyeb testreszek alkalmazni maszk vagy overlay olajjal vagy aromasmesyu szalvetak  A 1530 min 12 alkalommal egy nap.  ratet, hogy megszuntesse rancok a szem korul a sargabarack olaj.  - IliPlimettovogo illoolajok.

Az eljaras vegzik aromasmesyu allo  - 2 kaplel Pefirnogo vagy olaj.  Egy masik alkalmazas.  Mellett oszibarack es mandula, sargabarackmag olajat hasznalnak, mint oldoszer kamfor es egyeb zsirban oldodo anyagok be a szervezetbe injektorok.  Ellenjavallatok a hasznalata sargabarack olaj Nem, kiveve az egyeni intolerancia az egyes osszetevok.

1000 es hasznalata hasznos kis dolog: Elozo Kovetkezo

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. citrom Europaban

  

oszibarack, sargabarack, sargabarackmag olaj, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..