Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Az olaj sargabarack magot

100%-os olaj a magvak sargabarack. Leiras Sargabarack olaj terveztek arc borapolasi es test masszazs, taplalkozas, puhito, hidratalo , tiszta bor, csokkenti a hamlas es szaraz bor napozas elott. Sargabarack olajat, nyert hidegsajtolassal magvak sargabarack, tarolja az aktiv osszetevok, tulajdonsagok es a teljesitmeny.

Tartalmaz, ezek a termeszetes osszetevoket sem kemiai adalekanyagokat.   Az optimalis kombinacioja szerves termeszetes osszetevok biztosit puha, lagy hatasa van a borre barmilyen tipusu, alkalmas minden korosztaly szamara, es tartja a szepseg minden helyzetben.   Sargabarack olajat tartalmaz, triglicerid, termeszetes viasz, a sztearin, vitaminok, vitamin F es tartalmaz egy aktiv formaja, mint mas olajok.

Sargabarack olaj magas biologiai aktivitasat, lassitja az oregedesi folyamatot hasznaljak a szaraz rancos bor es megakadalyozza a rancok. Az olaj konnyen felszivodik, es asszimilalodott a bort, melyrehato es taplalo a bor legmelyebb retegeit. Elengedhetetlen hianya eseten a tapanyagok, a kedvezotlen idojarasi viszonyok hasznos nem csak a bor es a haj es a kormok. Jelentos pozitiv hatasa van egesi serulest vagy repedesek a boron, hasznaljak a tengerparton olaj.

Egyszeru hasznalat, nem hagy zsiros es kornyezetbarat, hatekony termeszetes termekek borapolo.    Adagolas es alkalmazas Hogy taplalja a bort, alkalmazza nehany csepp olajat a tippeket az ujjak es finoman dorzsoljuk a borbe.   Megtisztitani a borerol, egy par csepp olajat aztatott langyos vizben, es megszoritotta, es proterdt vattaval a bort, mielott teljes tisztitast.

Lehet hasznalni olajok masszazs: A kis mennyisegu olajat vedd fel a arc vagy a test, dorzsolje enyhen, amig felszivodik a borbe.    Ellenjavallatok Sajatossag olaj.    A kiadas formajaban Sargabarack olajat kiadasa 10, 25, 50, 100, 200 ml-es sotet uvegben. Osszhangban kiadott TU 9158-005-01899557-01.    Tarolasi feltetelek Huvos, szaraz, sotet helyen.

Eltarthatosag Ne hasznaljon legkesobb azon a napon a csomagolason.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange

  

sargabarackmag olaj, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..