Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackfajtak jegyzeket

Sargabarack-fajtak jegyzeket,elokesziteset az ultetes es a metszes sargabarack sazhentsev.Zaschita a fagytol.  Sargabarack kultura inkabb melegkedvelo, ugy velik, a szulohelye a Kaukazus. Ugyanakkor az elmult evekben a tudosok kovetkeztetni a fajtak nohet meg a Sziberiaban, felteve termeszetesen, szinten kozel a nagyobb varosok es a be nem fagyo vizet.

Fajtak sargabarack Kozep-Oroszorszagban a legnepszerubb fajtak a piros arcu, ananasz, voros gerillak, stb Ezek a fajtak atlagosan teli korulmenyek kozott es rendkivuli hidegben is elpusztulnak. Ezert azokban a regiokban, alacsonyabb homersekleten ajanlott noveny  fajtak jobb telallosag: Kivalo, Rossoshanskij szep, piros arcu fiu, arany nyar, mandula, Hardy.  kulonbozo nemzeti kivalasztasi.

Fa srednerosloe, korona suru.  Gyumolcsok nagy, sarga, blush napos oldalan. A gyumolcshus ledus, puha, jo izu.

Teli terep kozepes. A erik julius kozepen. Alkalmas friss fogyasztasra es konzervipari.  magas hozamu fajta.  Gyumolcsok nagy, vilagos sarga, kerek alaku.

Flesh ceg, edes  , Az eros aroma. Telallosag kozepes. A gyumolcs erik augusztus elejen. Alkalmas friss fogyasztasra es konzervipari parolt.  kulonbozo nemzeti kivalasztasi. Fa eroteljes, terjesztese koronat.

A gyumolcsoket kis, erosen sarga szinu, fenyes voros pir. A husa ledus es puha. A gyumolcsok eretten samoosypayutsya.

Teli terep kozepes. Alkalmas friss fogyasztasra es konzervipari.  hozamu fajtak, mind a gyumolcsok es bogyok Rossoshanskij allomas.

Fa srednerosloe, korona suru. Gyumolcsok nagy, vilagos sarga, kerek hosszukas alaku.  A test suru, csont konnyen elvalasztani  . Telallosag kivalo.  hibrid.

Engedve fajtak jobb telallosag a fa es a gyumolcs rugyek.  Gyumolcsok nagy, vilagossarga  A homalyos latasra napos oldalan. A gyumolcshus ledus, puha, izletes. Alkalmas friss fogyasztasra es konzervipari.

Magas hozamu fajta. Srednerosloe fa, terjesztese koronat. Gyumolcsok a jobb kerek, sargas.  Husa vilagos szinu es ledus. Jo izu. Telallosag jo.

A gyumolcsoket elkeszitesere alkalmas a dzsemek es megorzi.  magas hozamu fajta. A fa magas, suru koronat.

Gyumolcs kozepes, kerek lapos alaku, halvanysarga, neha alig eszreveheto pirulas napos oldalan. A husa kemeny, jellegzetes ize kellemes. Alkalmas arra, hogy gyumolcs kompotot es friss fogyasztasra.  nagyon szivos fajta. Srednerosloe fa,  terjed korona, a gyumolcsok kisebbek lesznek az ido mulasaval  . Gyumolcsok nagy, sarga, diffuz feny. A gyumolcshus ledus, omlos, edes izu. Alkalmas gyumolcslevek.

Elokeszitese es telepitese palantak tapasztalt kerteszek ugy gondoljak, hogy a legjobb sargabarack no Ehhez asni egy godrot, hogy illeszkedjen, hogy csak a gyokereket, mig nyaka volt  talajszinten.  Ebben a talaj szukseges. Land korul a torzs tramphajozasi es bosegesen ontozik.

A nehez agyagos talajon kell ultetni sargabarack elokeszitett barazda szelessege 70 cm es melysege 80 cm aljan a horony a 20 cm-es reteg a nagy kavics meghatarozott tetejere ontott reteg rez-szulfat (100 g meterenkent). Egy ilyen uzem lyukat kell  palantak,  gyokerei boritott foldon.

Elore-mix felso es also reteg a fold. Annak erdekeben, hogy egyre inkabb laza a talaj, akkor hozza fureszpor vagy lebontjak levelek. Aztan a fa vizezett. Sargabarackigenytelen noveny,  nem igenyel sok nedvesseget. A viz szukseges csak a szarazsag podkronovym ontozes.

Mas novenyek (  ,  ,  ,  ,  ,  ,  .) Ki gyakorolt ??podzimny ontozes barack keso osszel ontozes nem ajanlott, mert kesobb is meg lehet tenyeszidoszak, ami a kialakulo hideg a fak maradnak a neopavshimi levelek, amelyek vezet befagyasztasat a noveny.  Az elso evben a telepites utani, talajtakaro szalmaval vagy kajszibarack szaraz fu.  Asvanyi vagy szerves tragyat hasznalnak gyenge vagy beteg fakat.

Ebben az esetben ezek taplaljak harom alkalommal a vegetacios idoszak: nitrogenmutragya junius elejen, julius elejen  kevereke a nitrogen es a foszfor az augusztusi kalium. Nem minden kerteszek egyetertenek abban, hogy barack igenyel tovabbi ontettel. Ugy velik, hogy mutragya rontja a fa, es csak az utan eletev betoltese tiz sargabarack kepes eltartani elsosorban  szerves tragya.

Crop sargabarack A megfelelo gondozas kulcsfontossagu egy noveny, amely novelni fogja a barack, mint 2 m.  Az elso metszes a fa termel magassagban 90 cm  A hulladek eles szogben agakat metszeni a nyar elejen.

Fele, neha tobb, leroviditi az eros hajtasok vegen az agak, es a gyenge mintegy negyede hosszuk.  Vedjuk a fagytol kajszibarack Bar sok fajta barack viszonylag fagy, hideg tavasz, a gyoker galler podoprevaetsya novenyek, es ezert vymerznut es meghalni.

Lehet menteni a fat, ha kozepetol kezdodoen februar fogja lapat a ho a csomagtarto, hogy a tavolsag 1,5 m is javasoljuk, hogy tegyen tovabbi megelozo intezkedesek: whitewashing a fatorzsek, a telepites arnyekolo menedeket atlatszatlan anyag 1 m-re a fa magassagaban az aktiv ag.  Azokban a regiokban, ahol a homerseklet csokken sokkal hosszabb, vagy az alfoldon, ahol a gyakran elhuzodo fagyasztas,  nonek fel, satnya kajszibarack fajtak.

Ehhez szukseg van egy fabol keszult keret, amely a megjelenese az oszi fagyok ragaszto tulajdonsagait muanyag csomagolast. Az elso ho esik ki a film hatarozza tobb kulonbozo anyagok szigetelt szalma, fureszpor, a hazai asvanyi szigeteles. A legujabb szukseges azonnal ket okbol: egyreszt, a felmelegedes a noveny, masreszt, hogy megvedjek a ragcsalokat.  Tavaszan szigetelt anyagokat el lehet tavolitani, igy a film.  Meg kell tavolitani csak a beporzas viragok a mehek.

Miutan a fenyegeto fagy mar elmult, a film teljesen el lehessen tavolitani.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Lemon
  2. narancsle
  3. Peach

  

fajta barack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..