Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarackarcu a deli zonaban

Az elso csoport a Rosztov regioban sargabarack nem zonas, hogy meg nem ismert fajtak eltero kelloen telallo es jo minosegu gyumolcsot.  A masodik csoport az eszaki zona a terulet zonas elsosorban az uj fajta gyumolcsok es bogyok Rossoshanskij Experiment Station, valamint a deli zona - egy regi, szeles korben elterjedt marka-arcu es a legjobb helyi csemetek.

A termeles vizsgalatok elvegzese javasolt uj fajtak nyert kiserleti allomas a deli ovezetben az Europai Unio (Krasznodar, Melitopol, Rossoshanskij, Nikita Botanikus Kert es masok). Ez - Ruby, Surprise, 18. szamu kaukazusi sztyeppe, Hardy, ovalis, Nizza es masok.  A deli regioban Rostov regio, a hatar menti teruleteken a Krasznodar tersegben es Ukrajna, az also folyasanal a Dnyeper, a termesztett Aronia barack (dazikarpa).

Ez jellemzi telallosag lenyegesen nagyobb, mint a minoseg-arcu, de rosszabb, mint ot, mint egy gyumolcs. Aronia sargabarack eleg jo tehpererabotki, es erdekes, mint potencialis alany a szilva.  Arcu.  Elterjedtek a Rostov regio altalanos es a deli zonaban az Unio. Erik junius vegen. Vyshesredney gyumolcs meretu, intenziv pirosito, jo izu, csont elkulonul a celluloz, a lenyege edesseget. Fa eroteljes, szeles kerek koronat.

Grade lehet tekinteni tobb telallo, mint sokan a regi fajta sargabarack, hanem a Rosztov regioban terep meg mindig hagy sok kivannivalot.  Egyik Rostov regio nem reszesulnek rendszeres viselo fajta voros arcu eredmenyekent a fagyasztas telen es vesekarosodas miatt a tavaszi fagyok a viragzas alatt.  Red-zonas a masodik csoport a deli ovezetben.  Grade samoploden.  Arany nyaron.  Erik julius kozepen.

Gyumolcsok es nizhesrednie atlagos meretu, atlagos izu tulajdonsagait. Ko elkulonul a celluloz, a magja keseru. A kozepes meretu fa, ovalis-piramis koronat. Telallosag jobb piros arcu.

A zonas a masodik csoport az eszaki ovezeteben a regioban.  Helyi csemetek.  Az otthoni kertek es az erdeszeti muvelni a beoltott palanta Don sargabarack - zherdeli. Tomegesen, kulonboznek lenyegesen nagyobb szabalyszeruseget termo, mint az fajtak, de a merete es minosege gyumolcs altalaban rosszabb, mint nekik.

Kozott nagyon sokfele zherdeley talalhato igen jo minosegu gyumolcs-es termo meglehetosen rendszeresen.Sargabarack-arcu a del-Zone Dedikalt kulonbozo regioiban a legjobb formaja zherdeley nohet, mint a masodik csoport a fajtak minden alteruleteinek a teruleten.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. szoba citrom
  2. orange
  3. Peach

  

fajta barack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..