Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack evfolyamon

North Triumph.  Fajta tenyesztettek AN Veniaminov az atkeles egyik legjobb deli fajta barack arcu egy fokozatu Sziberiaban es Eszak-Transbaikalia manchzhurskoy csoport elejen. Eroteljes fa egy ritka piramis korona emlekezteto fa fajtak arcu. Telallosag a fa es bimbo az egyik legjobb fajta sargabarack a kozepso savban.

Egyes korzetekben az Orel es Moszkva regiok teruletek kedvezo mikroklimatikus feltetelek mellett az osztaly fak nonek, es a gyumolcs tobb mint 10 eve. Bimbo erzekeny a homerseklet telen, igy Rossosh es fagyassza kisse delre meglehetosen enyhe tel. A jellemzo az osztaly csak a homlok termes es a termo agak es nincs a viragzas es a termes on-os novekedest jelent.

A gyumolcs nagy, fiatal fak atlagos sulya 50-60 g, az egyen volt a 70-80, a nagy hozam 30-35 g, kerek egy kis labujj a tetejen. Peel a narancssarga konnyu pir, neha formajaban tan napos oldalan, serdulo eros. Flesh halvany narancssarga, igen kemeny, ropogos, edes, kellemes sav es egy kis izt, borkostolo pontszam 4,5 pont. Ko ingyenes, egy nagy ureg, a lenyege edesseget.

Valtozatos erik kesobbi, a deli TSCHZ, julius vegen-augusztus elejen.  Desszert.  Fajta tenyesztettek AN

Veniaminov beporzasra holyaghuzo harcgaz kevereke a francia szamos pollen tipusu sziberiai-manchzhurskoy elvtars es a legjobb Michurin. A fa nott kozepetol egesz, nem ritka koronat es vastag elso eves hajtasok. Terep a fa es bimbo kozepen zenekar jo. Gyumolcsok nagy, atlagos sulya 35-40 g, a fiatal fakat, es egy kis hozam 50-60 g, kerek, hanem erosen lapitott oldalrol. Huzza le a zold-sarga, sarga a teljesen erett, altalaban anelkul, hogy elpirult, eros serdulokorba.

Egy atlagos surusege celluloz, ropogos, vilagos narancssarga, edes, kellemes savakkal es meglehetosen eros, sajatos csak ez a fajta kellemes izu, jo vagy kivalo ize a kostolo ertekelese 4,5 pont.Sargabarack - class Ko Ingyenes talalhato nagy ureg, a magja keseru. Erlelodik Rossosh julius kozepen.

A stabilitasat a fa es a gyumolcs izet - az egyik legjobb fajtak a kozepso savban, de rondan nez ki, gyumolcsot.  Rattle.  Fajta tenyesztettek a Kiserleti Allomas a zonalis Rossoshanskij kerteszet, MM

Ulyanischevym az atkelo fajtak eros bolgar Silistra minosegu. Eroteljes fa egy ritkas gomb alaku koronat. Terep a fa es bimbo jo. Gyumolcsok nagy, atlagos sulya 45-50 g, a fiatal fak akar 6-80 gramm, kerek-ovalis, tomoritett oldalt, tompa narancs, altalaban anelkul, hogy elpirult, eros serdulokorba.

Pulp narancssarga, suru, edes es savanyu, neha egy kis keseruseg, ize jo, vagy kielegito, borkostolo pontszam 4,0 pont. Ko teljesen ingyenes, ez egy nagyon nagy ureg, ami a gyumolcs razassal zorog, mint egy csorgot, igy az a fajta neve, kernel keseru. Erlelodik vegen tavu, altalaban augusztus elejen. Az esos idojaras, levelek es gyumolcsok altalaban csodalkozni klyasterosporiozom.

Orosz-bolgar.  Fajta tenyesztettek a Kiserleti Allomas a zonalis Rossoshanskij kerteszet, MM Ulyanischevym az atkeles fajtak a sziberiai-manchzhurskoy az Amber a bolgar Silistra minosegu.

Fa mersekelt novekedes vagy kozepes nott ploskookrugloy lombkorona. Terep a fa es bimbo jo nehany bimbo utan is megorzi a fagy alatt -35 °. Gyumolcsok nagy, atlagos sulya 40-50 g, a fiatal fak es a kis noveny 60 g, kerek vagy lekerekitett ovalis, fenyes narancssarga feny, gyonyoru, eros serdulokorba. Husa vilagos narancssarga, edes, ledus, egy kis sav, jo vagy kivalo ize a kostolo ertekelese 4,5-4,7 pont.

Ko rosszul valasztja el vagy poluotdelyaetsya, edes kernel. Ad egy nagyon finom, illatos gyumolcsitalok. Erik a kozeptavu, a del-kozep-Fekete Fold zona vegen a masodik evtized julius.  Fia piros arcu.  Fajta tenyesztettek a Kiserleti Allomas a zonalis Rossoshanskij kerteszet, MM Ulyanischevym fajtak atlepese Arany arcu es nyaron.

Tartozik a legtobb telallo fajta sargabarack, ajanlott forgalmazasi deli reszen a Kozep-Fekete Fold, az Also-Volga es az eszaki fele az eszak-kaukazusi regioban. Eroteljes fa kerek koronaja kozepes surusegu. Terep a fa es a bimbo a deli es del TSCHZ jo. Gyumolcsok nagy, 40-50 g, maximalis sulya 60 g, kerek-ovalis, sarga-narancssarga, enyhe pirulas gyonyoru, serdulokorba atlag.

Pulp narancs, eleg suru, ledus, edes, kellemes savas, aromas, nagyon jo izu a kostolo ertekelese 4,7 ponttal. Csont elvalaszto kernel keseru. Variety erik kozeptavon - a deli TSCHZ a julius vegen a II.

Manitoba 604.  Fajta tenyesztettek a Mezogazdasagi Allomas Mordenskoy, Manitoba, Kanada atkeles fajtak Scout kapcsolatos sziberiai-manchzhurskoy csoport, a kulonbozo McCloy. Eroteljes fa suru terjedo koronat. Terep a fa es a bimbo a deli TSCHZ jo, a rossz tel es valtozatos a nagyobb eszaki teruletein akar Nyizsnyij Novgorod. A viragok nagyon nagy, rozsaszin, alapjan a fajta konnyen meg lehet kulonboztetni a tobbi, nagyon dekorativ fakat a viragzas alatt.

A gyumolcs nagy, atlagos sulya 40-50 g, a fiatal fak es a kis noveny nagyon nagy - akar 100 g, egy boseges termeset zsugorodik 25-30 g, jellegzetes ovalis alaku, erosen megnyult orr, vilagos narancs, neha egy kis pirosito, bor serdulokorba eros. Husa vilagos narancssarga szinu, kozepes surusegu, edes es savanyu, mersekelten zamatos, jo izu a kostolo ertekelese 4,2 pont. Stone egy nagy, szabad, es a kernel keseru. Kozep-korai eresu abban az idoszakban, Rossosh julius kozepen.

Seraphim.  Fajta tenyesztettek a tavol-keleti Intezet Mezogazdasagi GT Kazmin es VA Marusich beporzas a fajtak legjobb Michurin kevereke pollen a legjobb europai fajtak Sargabarack.

Bar elindult a Tavol-Keleten, azt mutatja, jo alkalmazkodokepesseg eghajlati viszonyok az Oroszorszag europai. Fa Kozepes vigor, terjesztese, telallosag a fa es bimbo jo nem csak a deli TSCHZ, hanem tobb eszaki teruletein a kozepso savban. A kulonlegessege ennek az osztalynak az egyenlotlen fejlodes a bimbo, igy meg a legkemenyebb tel utan, vagy keso tavaszi fagyok minosegu Seraphim mindig hoz egy kis termes.

A gyumolcsok atlagos tomege 20-30 g, egy kis hozam maximum 35 g, kerek, ferde, sarga, szinte krem, a napos oldalon a narancssarga tan. Husa kremes, edes, savanyu, edes, nagyon kellemes ize jo vagy megfelelo ertekelese kostolo 3,8 pont. Ko egy ingyenes, edes kernel. Erik a kozep-korai idoszakban, valamint a fajta desszert es Manitoba 604.  Poleski macrocarpa.  Fajta tenyesztettek az ukran Kutatointezet Kerteszeti (varos

Kiev), AL Denisyuk az atkeles fajtak magas hozamu Polesskiy elit palantak 4345. Fa kozepes erovel kerek baldachin. Terep a fa es a bimbo a deli Kozep-Fekete Fold teruleten jo. Gyumolcsok nagy, atlagos sulya 50-60 g, egy kis hozam maximum 80 g, kerek-ovalis, gyakran ferde, enyhen lapitott oldalrol.

Sargabarack - class

Peel sarga-narancssarga napos oldalan a fenyes narancssarga tan serdulokorba atlagosan a termes meg nagyon lenyugozo. Husa narancssarga szinu, kozepes surusegu, edes, jelentos sav es az eros barack aroma, a jo izles es a kostolo ertekelese 4,0 pont. Ko ingyenes, a kernel keseru. Erik a kozeptavu, a Rossosh vegen a masodik evtized julius.

Artem.  Fajta volt, kikerult egy amator kertesze, KA Adamczyk a Vlagyivosztok a vetomagvak nyilt beporzas fajtak Bai. Eroteljes fa szeles koronat. Terep a fa es bimbo kozepen zonaban az europai Oroszorszag jo, vagy kielegito.

Egy masik szep vonas az osztaly egyszeru izeket, hogy a hot a nyaron. Gyumolcsok a kozepso es also atlagos merete, sulya 15-20 g, egy kis hozam akar 30 g, szabalytalanul lekerekitett forma. Peel a narancs-sarga, altalaban nem pirulni, serdulokorba eros.

Flesh narancs-sarga, lagy es edes keves sav, kozepesen ledus, enyhen puderes enyhe keseruseggel a bor ize a kostolo kielegito ertekeles 3,7 pont. Stone egy nagy, jol elkulonul a celluloz, a magja keseru. Utal, hogy a legkorabbi fajta barack, erett altalaban julius elejen, valamint a kesoi fajtak cseresznye.  Zhigulevsky emlekbe.  Fajta tenyesztettek a kerulet Samara regio Zhigulevskoe kerteszek V. Bessmertnova vetomagfajtak kozponti orosz sargabarack.

Fa kozepes erovel egy kerek koronaja kozepes vastagsagu a vastag eves hajtasok. Terep a fa es bimbo magas szerint amator kerteszek, MV Svirina a legjobb fajta sargabarack a Nyizsnyij Novgorod regioban.

A kozepso Rossosh gyumolcs sulya 30-35 g, a Nyizsnyij Novgorod regioban oltasa a hazai mosogato maximum 60 gramm, kerek, narancssarga, enyhe pir napos oldalan. Husa vilagos narancssarga, pezsgo, meglehetosen suru, kozepesen edes, jelentos sav, ami gyakran rontja az izet, kostolo pontszam 3,8 pont.Sargabarack - class Ko poluotdelyaetsya, edes kernel.

Erlelodik a kozep-korai idoszakban a del-kozep-Black Earth zona julius kozepen.  Amellett, hogy e fajtak gyujteset Rossoshanskij zonalis Kiserleti Allomas Kerteszeti, tobb mint szoftver es tobb mint 200 fajta elit palantak sargabarack, sok mas, nyert a sziberiai-manchzhurskoy csoport. A szamos agronomiai karakterek vannak rosszabb, mint a fenti.

Egy kozos hianyossaga az osszes ilyen fajta alacsonyabbak a legjobb deli gyumolcs-iz es mindenekelott nagyobb savassagat. A alkalmazkodas az eghajlati viszonyok a kozepso zona kerteszeti szinten nem idealis, gyakran fagyasztva enyhen bimbo nagyon kemeny tel, fagyok alatt -30 °, es az enyhe tel a homerseklet-valtozas a hideg felengedni.

Selection munkat baracklekvarral az allomas tovabbra is nagy mennyisegben a tenyesztesi gyumolcsosokben a mara tobb mint 4000 hibrid palantakat. Az utobbi evekben igeretes kiosztani elit palantakat sokkal jobban alkalmazkodtak a legkor a kozep-Fekete Fold sokkal szabalyos termes es gyumolcs minoseg nem rosszabb, mint a legjobb del-fajtakat. A kozeljovoben fognak at az allam kulonbozo vizsgalatokban.  Regio megjelenes: Kozep-, Kozep-Black Earth

Publikaciok: Hirek:

Kapcsolodo rekord:
  1. Lemon
  2. Peach

  

kajszibarack, sargabarack fajtak es sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..