Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Magrol barack piros arcu

En mar regota nem volt szerencseje a sargabarack. ultetni a kulonbozo fajtakat. Nem eli tul. Az ok nem ertettem.

A szomszedos teruleteken, mint a talaj, az eghajlati viszonyok hasonloak. Sajnos nem volt szerencsem. De itt egy par evvel ezelott szerezte meg a piros barack palanta. Van ez a class meglehetosen gyakori.Palanta barack piros Azt is lehet mondani, most mar magabiztosan, hogy a valasztas az osztaly sikeres volt. Gyumolcsok speyut eleg koran. Ez a sargabarack teljesen szereny minosegu a talaj, zimostoek, nem fel az aszaly.

Azt gondoljak, hogy a piros sargabarack gyakorlatilag immunis a gombas betegsegek. Nem tudom megmondani, de eddig en fa Nem rossz. Sargabarack-arcu nem igenyel kereszt-beporzas, hogy eleg neki a pollen. Nem az elso viragzik a tobbi fajtanal.

Lehet, hogy megmenti a fagytol. Julius kozepen, mar kezd unnepe a sargabarack. Azt erik aszinkron, hogy nagyon jo. Gyumolcsok kulonboznek szepseg es izet.

Is hasznalhatja a csont: nem keseru.

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..