Narancs es gyumolcs

  

Likorok

Likorok keszitik keveres es leparlasaval szesz, vagy kemeny alkoholmentes italok (whisky, brandy, konyak, rum) az izek, keszult kulonbozo elelmiszerek: bogyok, viragok, gyumolcsok, diofelek, cukor, mez, tejszin es stb  Negy alapveto modszer a fozeshez Alkohol: Osszezuzas: Iz beadni kozvetlenul a alapjan az alkohol mindaddig, amig az alkohol nem szivodik fel az iz komponensek az adalekanyagok (8-12 honap).

Ragaszkodas: adalekanyag elmerul a meleg alkohol es atitatva azonos homersekleten nehany napig.  Perkolacios: alkohol barboriruetsya (taplalt alulrol egy szokokut izek), igy a parolgas alkohol felgyorsitja es kiderul, lenyege, amit aztan ujra hozza a folyadekot.  Leparlas: Ez a likor redistilliruyut ujra, gyakran nyomas alatt es vakuumban.

A cukor mennyiseget a likoroket kozott mozgott 200 g / l (likor de) P 400-520 g / l (creme de). Ugy tartjak, hogy a likor termelt az okori Egyiptomban. A szerzetesek a kozepkori Europaban javult a gyartasi technikakat.

Abrikontin (Abricontin) bejegyzett vedjegy, a francia sargabarack likor.  Barackpalinka (Barackpalinka) palinka likor a sargabarack. alc. 35%-teri. 1.09.  Ugyved (Advocat) palackozott ego-lab palinka es a tojas.

Rendelkezesre allo Hollandiaban.  Ayrish Cream (ir krem) vastag, edes likor es ir whiskey kremet.  Izvestinye markak: Baileys, Kerolans, Danfiz, alc. 17%  Ayrish Mist (ir kod) markaju italt, mely feltehetoleg a reprodukcio, elveszett receptjet a hires ir hanga bor.  Amaretto likor, kordial eloallitott sargabarack magot es a gyogynovenyek. Mandula izu. Alc.

28%-teri. 1.09.  Anizet, anizs likor anizs az olaj es a keseru mandula, oldott alkohol.

Edesgyoker izet. Alc. 25%-teri. 1.17.  Priori sargabarack liquor MARIE BRIZARD.  Aurum narancs likor (kordial). Olaszorszagban.

Afrika csokis kokusz kokusz likor. Sierra Leone (Nyugat-Afrika).  BB Bences DOM - francia likor.

A 4 evre valo kitettseg. Alc. 40%-at. Eredetileg a bences szerzetesek a Fecamp 16. A mi korunkban, egy kereskedelmi vallalat ugyanazon a helyen.

Tartalmazza az elso ot likor a vilagon.  Deo, P Optimo, P Maximo - az isteni, a legjobb, a legnagyobb. Pl.

1,07.  Kek Curacao (Blue Curacao) Kek likor, szaritott narancshej, szerecsendio, szegfuszeg es fahej. Alc. 30%-teri. 1,06.  Blackberry palinka likor Blekberri.

Alc. 25%-teri. 1,10  Bronte likor gyumolcsok es fuszerek. Yorkshire-ben. Angliaban.

Cherry brandy (Cherry brandy) a desztillalt cseresznye cefre bogyokat.  Galliano (Galliano) es edes fuszeres likor. Olaszorszagban.

Alc. 35%-teri. 1.11.  Grand Grayar Grand Marner (Grand Marnier) likort palinka alkohol hozzaadasaval Feher Curacao es pezsgo izu Orange. alc. 40%-at.

Az egyik legjobb likoroket szerte a vilagon.  Drambui markas skot likor skot whisky es a mezben. Alc. 40%-teri. 1.15.

Kahlua (Kahlua) Mexikoi likor, amelynek az illata a kave. Alk.26, 5%, pl. 1,15

Kinamon rovidital az aroma a fahej.  Coco Rayb likor, amelynek az illata kokusz es a rum. Alc.

21%  Coloma (Coloma) kolumbiai kave likor, Kahlua helyettesito koktelok. Alc. 27%-os.  Kordial Medoc Bordeaux likort. Az illata malna, narancs es a kakao. Alapjan a palinkat.

Creme de - ital kategoriaban magas cukortartalmu.  Creme de Almond sramatom mandulat. Alc. 25%-teri. 1.17.

Creme de banan izu banan. Alc. 28% Sq. 1.14.  Creme de Violette Creme de Grand Marner a Grand Marner es tejszin.

Creme de cacao likor a kakaobab, palinka es vanilia. Van egy feher vagy barna. Alc. 22% Sq. 1.14.  Creme de Coconut Creme de Cafe Creme de Noyo (Creme de Noyaux)-P a cefre godrok az oszibarack es a kajszibarack. A sotet voros szine es ize a mandulat.

Creme de Creme de Rose Knox Creme de Yvette a szirmok ibolyat, gyogynovenyek, magvak,  Cointreau (Cointreau), - a 1849 tisztitott palinka a narancshej izesito. Cointreau egy edesebb izu, mint a feher Curacao es Triple Sec (Tripl Sec).

Alc. 40%-at.  Dan Kummel likor, anizs es komeny, azzal a kiegeszitessel, fuszernovenyek. Szaraz es edes.

Alc. 38% Sq. 1,07.  La Grande Pasen (La Grand Passion) Passio gyumolcs izet. Franciaorszagban.

Midori likor Lucca a sargadinnye illataval. Green. Keszult Japanban. Alc. 23% Sq. 1.05.

Parfait Amor lila szin, a szag a viragok, fuszerek es gyumolcsok. Alc. 25%-teri. 1.12.  Pasa borsmenta likor aromaval menta, kevesbe edes, mint a Creme de Menthe. Alc.

30-35%.  Pistasha izesitett pisztacia.  Peter Hiiring (Cherry Hiiring) cherry brandy alapu.

Dania.  Sabra csokolade narancs. Izraelben. Alc. 26%  Sambuca bodza es anizs. Olaszorszagban. Alc.

35%.  Del-Comfort - illata Peach (alapjan bourbon).  Kokeny Gin - angol gin alapu likor, atitatva bogyok es tovis.

Alc. 40%-teri. 1.04.  Tia Maria jamaikai kave likor. Alc. 26,5%, pl. 1.09.

TUAC olasz likor. Elerheto tobb mint 500 eves. A recept titkos. Az illat a vanilia, kokusz, kakao. Alc.

42%, mp. 0,94.  Ouzo (Ouzo) edes anizs likor. Amikor a vizzel higitott zavarossa valik. Gorogorszag. Alc. 45%-os.

Falernum alacsony alkoholtartalmu italok, a Karib-szigeteken. Gyogynovenyek, mesz es rum. Edes ize. Alk.P 6%.

Flor Alpina olasz likor. Onteni egy nagy palack, amely tartalmaz egy gally boritotta kikristalyosodott cukor fa.  Framboise (Framboise) likor malna edes hangot.  Fruazett (Freisette) eper likor.

Forbidden Fruit (tiltott gyumolcs) grapefruit likor.  Franzheliko likor, amelynek az illata mogyorot. Olaszorszagban. Alc.

28%.  FreyzCherri Marner cherry brandy alapu likor. Alc. 24%-os.  Chambord malna likor. Tartalmaz egyeb bogyos gyumolcsok, gyogynovenyek es a mez.

Alc. 16,5%.  Chartreuse (Chartreuse) vintage likor eloszor elo, tobb mint 300 evvel ezelott Franciaorszagban. Mar kaphato a Taragone (Spanyolorszag). A recept titkos kartauzi szerzetesek. Sarga Chartreuse tartalmaz 120 osszetevoket, alkohol.

40%, pl. 1,07, 250 zold osszetevoket, alkohol. 55% Sq. 1.02.  Yukon Jack likor feledes narancshej, gyogynovenyek, es a kanadai whisky.

Alc. 50%-ot. Kanadaban.  Yagermayster nemet likor 56 gyogynovenyek, gyokerek es gyumolcsok. Aperitif.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. birs

  

sargabarack, oszibarack, narancs

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..