Narancs es gyumolcs

  

A legjobb Ezen likorok palinka

A legjobb ilyen likorok, palinka, ha nem nagyon edes, kivalo emesztest.  Nehany gyumolcs likor hagyomanyosan tulajdonitott palinkat, akkor is, ha nem. Harom fo gyumolcs likor brandy cseresznye (meggy), sargabarack (sargabarack) es oszibarack (barack), es bar neha megjelent mas neven, a fogyasztok nem osszekeverni.

Szigoruan veve, ez Cukrozott italokat festett alapjan szolo palinka izesitett, gyumolcs fent felsorolt, es nem csak az alkohol desztillalt ezekbol a gyumolcsokbol. Gyumolcsok, ragaszkodni, valamint a magok, hogy hozzaad egy keseru izt italok, es ha ez a ko sargabarack vagy cseresznye, akkor a kulonbozo szaga mandulat. Sargabarack likor a harom faj foldrajzi ertelemben, ugy tunik, egyre legtavolabbi.

Kelet-Europaban van egy igazi sargabarack olaj, amely a leghiresebb bolgar Barak palinka, de szaraz gyumolcs palinkak Franciaorszag. Figyelemre melto pelda az edes sargabarack likor a Boh barackpalinka, valamint Cusenier Az erveles altal eloallitott Marie Brisard. Cherry Brandy - egyike azon keves likor, amely mar talaltak Angliaban minden esetben a szerepe az alkotoja azt allitja, nehany Grant Thomas Kent.

Eloszor is, ez a likor keszult fekete cseresznye Morello, de a mai italokat lehet hasznalni, es mas fajtak a cseresznye. Kozul a leghiresebb markak cseresznye likor, palinka - Cherry Heering, mai neven Peter Heering Cherry likor. Eloszor elo a kozepen a XIX. Dan Vinokur, aki adott neki a nevet. A vallalat maga is egyre cseresznye Heering keszitett neki inni, ami az oregedes hordokban. Egyeb kozos markak: Cherry Rocher, de KUYPER, Garnier es a Bols.

Cherry Brandy likor, mint Nemetorszag es Svajc. Legkevesbe valoszinu, hogy megtalalhato a piacon Peach likor brandy. Legismertebb minosegu altal Bols.  "Szingapur Sling» (Szingapur Sling): Mix egy shakerben jeggel 1 ora gin, 1 kaveskanal sherry, brandy, leve fel Lemon es egy csipet porcukor.

Torzs egy magas pohar, es toltse fel szoda.  Barackpalinka likor is, a ceg Cusenier s ertekesitett azonos az eredeti palack, mivel ez  "Csecsebecset» (Wally): Mix egy shakerben jeggel egyenlo mennyisegu Calvados vagy alma vodka (Applejack), oszibarack likor, brandy es a lime levet, es szurjuk koktelospoharba.  "Angyali arc" (Angel Face): Mix egy shakerben jeggel egyenlo mennyisegu gin, barack likor brandy es Calvados, es szurjuk koktelospoharba.

Facsart gyumolcsle mag keverve tiszta szolo palinka (sokkal kevesbe - a gabona), edesiti a cukorszirupot, es ragaszkodnak ahhoz, amig amig a teljes iz. Ha gyumolcsle inkabb edes, szirup hozza ennek megfeleloen kevesebb. Neha a folyadek van kiteve eres es az azt koveto beallitasa szinu novenyi festekekkel.

Franciaorszag: Barackpalinka (barack palinka), neha Apry vagy Abricotine. Minden likorok palinka joga van, hogy hivjak igy, ha kesz a szolobol keszult parlat.  "Felviditson» (Pick-me-up): Mix egy pohar poharat, 1 ora alatt szaraz vermut es a sherry francia palinkat egy par gin es deshey tort jeget.  Kajszibarack, cseresznye, oszibarack.  "Paradise" (Paradise): Mix egy shakerben jeggel 1 ora gin, 0,5 orat barackpalinka likort, es a narancsle.

Minden a szeszesital-palinka fokozza izet desszertek keszult az azonos gyumolcs-alapu.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. kialakitasa naspolya

  

narancsle, narancs, oszibarack, sargabarack, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..