Narancs es gyumolcs

  

Sargabarack likor

Sargabarack likor (sargabarack likor), egy ital keveresevel vagy redistillyatsii (maceralas) alkohol sargabarack. Ha maceralas (inkabb minosegi modon) palinkat fozott a gyumolcs alatt  6-8 honap. Amikor a keveres alkohollal kombinalva friss gyumolcsle es gyumolcs megtagadni szarmazik.

Keszitsuk el a cukorszirupot. Akkor friss sargabarack, vagja darabokra a bort, csontokat kulon is csapott, es a hust mauled egy fabol keszult mozsarban. Ez a tomeg kerul a szirupot es a szakacs tobb mint

10 perc alatt alacsony langon. Ezutan lehutjuk, add alkohol es ragaszkodnak honapokig meleg helyen, remeges minden nap jol kapacitas. Egy honappal kesobb, szurt es palackozzak.  Kajszibarack 500g.  Alkohol-3-2 viz cukor 3 kg.  Kajszibarack daraljak, orolni magot es jol osszekeverjuk. Ontsuk a vodkat, hozza cukrot.

Liquor szurt, ontsunk nehany csepp mandula lenyeget es parafa. Ragaszkodjon  1 honap.  1 1,5 10  kg. Sahara  Friss, erett sargabarack dorzsolni szitan, es a kapott cefret kerul egy uveg, szeles szaja, van hozza egy fel kiveszik a sargabarack magvak, a korabban is osszetort egy mozsarban. Az igy kapott tomeg mosott le

1.5  liter alkoholt. Kozben elokesziti a cukorszirupot. Uveg alkohol es stand sargabarack  2 - 3 het a napon, hanem a kozvetlen napsugarzas a palack esett. Ezt kovetoen a palackot toltott fott es lehutott szirupot, keverjuk jol, es az osszes allni

1 het. Akkor minden rendben van szurve, es palackozzak. Keresztul  1 - 2 het utan a szeszesital kesz.  Sargabarack-1.5

Alkohol-1.5  Cukor, 500 gr.  Viz-2 sargabarack daraljak es nyomjuk ossze a levet. Pour  2,5  liter palinkat es egy liter vodkat.

Ragaszkodjon likor  10 nap. Bones sargabarack szunet, grind core, es toltse  250 ml. Vodka. Is ragaszkodnak  10 nap.

Mind a folyadek keveres, szures, add  1,5  kg cukor, esetleg erjen fel. Amikor a cukor feloldodott, ontott italt a palackok, es taroljuk huvos helyen.  1,5  kg.

Abrikosov  2,25  1,25  1,5  kg. Sahara  Ontse a kernel a barackpalinka es a cukrot, es allitsa be, hogy feltoltsenek negy honapig. Minden nap egy jo razza.

Szurjuk le az italt, es adjuk hozza a palinkat. Hagyjuk erik ital ujabb ket honapig.  100 1 600 gr. cukor  100 ml. Konyak  Forraljuk sargabarack (teljesen) a 4 liter jo feher bor. Miutan felforrt, adjunk hozza cukrot es egy liter vodka jo, vsypte

10 oz. fahej. Adj ismet elerni forraljuk, es vegye le a tuzrol. Szorosan fedjuk le es hagyjuk  5 nap. Torzs-es uveg.  30 db. Sargabarack 1 kg.

Sahara  Januar 10 oz. fahej

Kapcsolodo rekord:
  1. citromle
  2. Peach

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..