Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Vagjuk a kajszibarack

Egy erdekes itt vita vagas olvasni zart tema. De a kozepso a kozepen.  Mi vagni a sargabarack ketszer. Tavasszal es nyaron.  Osszel vagy telen (amikor a fagy is lehetseges elmeletileg) nem lehet levagni. Osszel metszesi vagas nem gyogyul, mig a tavasz, mert nincs nedv aramlasa (I call forgalomban), de szakaszok konnyen ala bomlas (parhuzamot vonni az emberek).

A teli metszes alacsony homersekleten zarja rothado, de a vagas erosebb fagyasztott belul - nincs necrosis. Rana zarostaet rosszul tavasszal. Ismet novekszik a valoszinusege a rothadas. Az osszes fenti utal szeleteket egy gyurut d2sm gallyak es igy tovabb. Ha ez a vekony agak, akkor egyszeruen helyezze tobb stancolt.

Tehat ellenjavallat metszes vesszobol tonekih nem. Szemelyes fajl kertesz.  Minden vagjuk a ko ketszer. Regen vettem egy angol konyvet metszes es vett nehany otletet onnan.

Az altalunk kifejlesztett es beillesztettek.  1. Tavaszi metszes. Vagja el a vastag agakat, razrulivaem surlodas, altalaban minden, ami nem lathato a nyaron a levelek. Es azok agak rovidult, a macska. nott miutan a nyari metszes belul a tolerancia. A fa aranyosnak kell lennie.  2. Nyari metszes.

Cseresznye es szilva vagja a rovidules novekedes ebben az evben a felere, a leveltetvek. Tehat globalisan kuzdunk leveltetvek. A masik, hogy nem pusztult el. Akkor lehet nezni ujra a novekedes. Nem annyira aktivak, mint a sargabarack. Crop sargabarack azon a tenyen alapul, hogy a ket hullam a novekedes.

, Tavasz - novekszik a novekedes, ami korulbelul 2 / 3 csak a levelek, majd lefektette a bimbo. Kovetkezo nyaron, amikor gyumolcsot termesztenek, valahol a terhesseg kezdodik  novelese - 15 szal 30cm teljes vakolt a bimbo. Ezek az agak majd a tavaszi viragzas Troshkov.

Kozepetol junius-julius fel a kecskek es csokkentheti a novekedes ebben az evben, igy 3-7 rugyek levelekkel (5-20cm). Ha nem akarjuk ezt az agat hosszukas, vagott el a nyereseg, meg akkor is elfog a regi ag a villat. A gyumolcs nem sajnalom. Altalaban a hosszu agak minden fat palyan (ho ebben az evben megerositette, hogy csinalja jobbra). Szarak 20-30cm alkalmas helyeken ne erintse meg vagy roviditse kevesebb.

Utan egy-ket hetig a top 2 4pochek van egy uj novekedesi. Ez a novekedes nagyon erdekes. Az egesz vakolt harmas bimbo - ket oldalso viragok, a kozponti vegetativ. Rovid novekedes ebben az evben, nem vagyunk rovidult viragzas korabban, a masodlagos novekedes kesobb. Huzodik a viragzas alatt.

Latni fogod, hogy valaki szerencses, hogy megussza a fagytol.  A hianya kettos termesztes - ha nem zavarja annyira gyumolcsot, hogy az agak nez homoktovis. Majus vegen-junius elejen, hogy egy vodor gyumolcsot es elvekonyodik, hogy a gyumolcs volt, legalabb 5 cm. Ha a barack macrocarpa 8-10cm.

Probaltam megmagyarazni, hogy a rovid es egyszeru.  Valahogy megdermedt sargabarack, utan leolvasztas, akkor egyaltalan nem edes - savanyu! Mi elektrosushilka, mint a ez szuper!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. citromle
  2. Orange

  

Kajszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..