Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack nagyon ertekes gyumolcsfak

Fajtak sargabarack valora a 3-4 eves, tartos es kedvezo feltetelek mellett, a hozam boseges termes rendszeres (akar 100, nehany fa akar 700 kg gyumolcs). Friss gyumolcs fajtak sargabarack tartalmaz 20%-ig cukor-es magas vitamin-es CSargabarack egy nagyon ertekes gyumolcsfak. Szaritott gyumolcs tartalmaz, 80% cukrot. Sargabarack szeles korben hasznaljak, mint helyettesiti a mandula kernel (mag) sargabarack tartalmaz 58% zsir es 25%-a feherje.

Lap tetejere fajta sargabarack :,  , Ahrar,  , Sorochinsky,        Tobb eszaki regiokban - a viszonylag alacsony fagyallosag a fak (stand fagyok nem alacsonyabb minusz 27 fok), es nagyon koran viragzo, hogy a viragok gyakran serult tavaszi fagyok. Mindazonaltal ez a kultura is sikeresen termesztenek Feheroroszorszagban, kulonosen a deli es delnyugati regioban.

Terjedese  sargabarack mag, magok vagy palantak oltassal.  Sargabarack egy gyumolcs, hogy a no minden regiojaban hazankban. Az ize nem lehet megbecsulni.Sargabarack egy nagyon ertekes gyumolcsfak. Bent a gyumolcse egy csont. Tobbnyire novekszik a kertekben a deli.

Ate sargabarack es csak nott.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. finom, ledus japan naspolya
  2. citromsav
  3. kajszibarack fajta Tudomanyos es Khabarovsk

  

fajta barack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..