Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Sargabarack es hoszereto noveny malozimostoykoe

Barack noveny ho-szereto es malozimostoykoe. Ezt figyelembe veve a kultura, hogy koncentralodik a deli koztarsasagok a Szovjetunio es Ukrajna deli reszen. Meg kell jegyezni, hogy a legsebezhetobb pont egy sargabarack a vereseg fagyos a gyumolcs rugyek es viragok. A kora tavaszi, eles ingadozasok levego homersekletet, a gyumolcs es a rugyek sargabarack pvetki gyakran serult, meg kis megfazas.

Ennek oka, hogy a kajszibarack van egy rovid es sekely hibernalasi idoszak, a novenyzet kezd nagyon korai, es duzzadt vagy raspustivshpesya gyumolcs rugyek vannak kiteve fagy. Gyumolcsok fogyasztjak friss formajaban, latogasson el a szaraz, es hasznaljak kulonbozo konzerv. Szaritas gyumolcsok elsosorban Uzbegisztanban es Tadzsikisztanban.

Szaritott gyumolcs mag nelkul, formajaban felet, az ugynevezett aszalt sargabarack, aszalt sargabarack es a kimagozott be.Barack noveny ho-szereto es malozimostoykoe. Kozep-Azsiaban sargabarack neven szaritott sargabarack. Ukrajnaban, a be nem oltott sargabarack nevu Jer Delhi.

Ez egy apro gyumolcsu formai sargabarack, szaporitott a magok. Zherdeli tobb telallo es szarazsagturo, kevesbe igenyes a talajra, mint a termesztett formaja osztalyt, de a minoseg gyumolcs, hogy nagyon kozepszeru.  Ukrajnaban zonas ten fajta sargabarack: Ot helyi emberek kivalasztasat, tenyesztes, ket uj, ket kulfoldi es egy ismeretlen eredetu faj.

Az alabbiakban egy rovid leirast.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange
  2. Oil Peach

  

gyumolcs kajszibarack fajta barack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..