Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

A hibrid a barack es a szilva

Hybrid sargabarack es a szilva. A gyumolcsok tomege 40-50g. Lekerekitett. Sotet lila szine. A celluloz narancssarga a sotet bordo, attol fuggoen, hogy az erettseg fokat.

Ize barack, szilva es a Peach. amikor eltavolitja a gyumolcspep a svetlovatuyu, megis enyhen savanykas edes, ami nehany nappal azelott, erleles szines rubinvoros szinu, mikozben tisztan edes , aromas izu. A gyumolcs kivanatos, hogy vegye egy kicsit korabban, mint a teljes erettseg, hogy ulezhatsya napokban. Szakadas elott, mintha teljesen erett fekete sargabarack van egy rajong a megrazo a gyumolcsot, mert perespevaniya.

Ez elsosorban a friss etkezesi, fozesi kompotot stb  Fa eroteljes. A kereg a fa sotetzold arnyalatu, olykor vannak tuskek a csontvaz agak.

Allitsa be a koronat, mint a sargabarack.Hybrid a barack es a szilva. Hozam nagyon magas. Szallithato gyumolcs atlag.

Az utobbi idoben nagy kereslet miatt az eredetiseget es egzotikum.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. narancsolaj
  2. orange

  

oszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..