Narancs es gyumolcs

  

Sargabarack 8 faj

Szisztematikus nev (latin) - Prunus armeniaca.  Sargabarack - nemzetseg a fak a Rosaceae csaladba. Tartalmazza 8 faj. Novekszik elsosorban Azsiaban, Oroszorszagban no az eszak-kaukazusi (a romaiak neveztek  Ormeny alma - armeniaca vulgaris).

A varhato elettartam eleri a  100 fo. A hosszu elet mas fak, olvasd el a cikket  .  Sargabarack-a sziv-koltsesosudistaya polukoltsesosudistaya vagy fajta.Sargabarack - 8 faj. A szijacs a fa kicsi, voroses-barna vagy sargas-barna szinu. Az osszefuggesben hosszmetszete fabol altalaban vilagos rozsaszin, sotet vonalak es savok hasonlo mintat. A textura nagyon szep es gazdag. Sargabarack van sredneusyhaschey fajta van egy nagy surusegu, es megkoveteli a kimeletes szaritasi mod.

Ennek ellenere, a fa sargabarack nem vetemedik, vagy crack soran szaritasa es tarolasa. Sargabarack fa nagy kopasallosag es kemenyseg.Sargabarack - 8 faj. A mersekelten rezisztens hatasainak biologiai tenyezok, jol kezelheto szerszamok es szeles korben hasznaljak fordult, es faragas.

Mandzsu es a Sargabarack szerepeltek a Voros Konyv az orosz. Mindenfele vad sargabarack a sziklak, a fa tiltott dontese szerint a kormany az Orosz Foderacio marcius 15-en, 2007.  Fa hasznaljak, hogy a barack hangszerek.

Az Eszak-Kaukazus, a talalt hasznalni egyeb kezmuves gyart kulonbozo termekeket egy specialis technikaval dekorativ jellegu alkalmazasanak specialis nikkel ezust berakassal, ezust es mas femek: rez, rez-, acel-es aluminium felszinen a kezelt fa. Egyeb kezmuvesek (a dagesztani) keszult sargabarack fa kezmuves dekorativ es haszonelvu jelleget, mint peldaul a dohanyzas tetelek, cigarettaszipka, dobozok, csovek, es haztartasi cikkek, vodrok, bogrek, botokkal es falpanelek.

A kozelmultban a termekskala fa toltott barack bross, medalok es mas fajok. Kinaban es Kozep-Azsiaban a fa sargabarack csinal Asztalosipari es hasznalt berendezesek epitese, peldaul a colopok kis vizmu. A legegyszerubb alkalmazasa kajszibarack fa felhasznalasa a hoforras (uzemanyag).

Elokeszitese keleti etelek es nem nelkulozheti sargabarack tuzifa, szen nekik az elelmiszer, ha keszul egy kulonleges izt.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange
  2. kajszibarack fajta Tudomanyos es Khabarovsk
  3. naspolya

  

kajszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..