Narancs es gyumolcs

  

Kajszibarack Ukrajnaban

A kozepso es eszaki Ukrajna eddig egy amator rock, alapvetoen, reprodukalni telkek. Kulonosen nagyra sladkoyadernye fajtak es palantak, bar kisse gyengebb gorkoyadernym barack a terep. Ha a sargabarack egy keseru kernel, keksav bennuk, nem csak a csontok, hanem a testben.  Koztudott, hogy egy kis gyogyit az idegek a nagy - mergeket, valamint a sargabarack nem mindig alkalmasak, akik a beteg gyomor.

Ezert kulonos figyelmet kell forditani a kivalasztasi sladkoyadernyh formakat, amelyek bizonyos mertekben helyettesiti a diot, es a kulonleges banasmodot - intenziv narancs szinu formaban, vitamin, amelyek elosegitik a nagyobb latas es a gyogyulast. Ez csak akkor szukseges megjegyezni, hogy egyutt sargabarack kell fogyasztani zsir, amely oldhato vitamin, - csak akkor szivodik fel.

A kertben is termesztheto akar egy fa-es sargabarack Peach - mert a nagy samoplodnosti fognak egy jo termes evekben jo viragzas. Kajszibarack lehet csepegtetni a korona sok fajta szilva. Kivalasztott kajszibarack fajtak (pl. piros) a korona sok szilva nelkul is a kiepitese noveli a lenticels, osszel jon a jele az osszeferhetetlenseg - korai sargas levelek.Sargabarack Ukrajna De meg mindig jobb a noveny barack a barack. Gyumolcstermo fak idejen sulyos aszaly a viz.

Avgustovka kannaval noveli a terep a fak. A legtobb szaraz osz, hogy podzimny vlagozaryadkovy ontozes.Sargabarack Ukrajna Viragos sargabarack fak koran es gyakran tartozik huto.

Regota ismert a modjat, hogy kesedelem  nehany napig. Ez az: a nyar kozepen, a betakaritas utan, a sargabarack (kiveve a nagyon kesoi fajtak) folytat enyhe fiatalitas - tavolitsa el az otodik, harmadik a korona, allapotatol fuggoen a fa (modszer Shitta). Fak jo ellatas, es kulonosen az ontozott van ideje, hogy csokken az uj novekedesi akar 30-50 cm, amely meghatarozza a viragbimbo nagy ellenallas a fagy.

Es, hogy viragzik a kovetkezo evben 4-5 nappal kesobb, ami menteni a petefeszek fagytol (ami egyebkent nagyon nem fagyallo - nem ellenallni meg a "lathatatlan" a melypontra temperatyry -1-2 C)

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. naspolya

  

fajtak sargabarack, oszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..