Narancs es gyumolcs

  

Kajszibarack az etrendben

A dieta sargabarack hasznaljak evezredek. Nekik van egy jo eves minosegu, gyors oltja az ehezes, a vitaminokkal es nyomelemekkel, van terapias hatasa szamos betegseg, amelyek a szemely eber, eros es egeszseges.

A sok gyogyszer ertek hatarozza meg a sargabarackot a verszegenyseg, a betegsegek a sziv-errendszerre es masok, hogy kiseri a fejlesztesi szakadek  . Gyumolcs sargabarack hasznaljak, hogy fokozza az emesztest es cseppfolyosito kopet, szaraz kohoges, mint egy gyenged hashajto es lazcsillapito zhazhdoutolyayuschee, valamint hosszan tarto hasznalata vizhajtok. Ezek kulonosen szukseg van a gyermekek szamara, valamint osztonzi a novekedest es javitja az egeszseget.

Kajszibarack mutatja gyomor betegsegek es anyagcsere-betegsegek. Ezek finoman, de folyamatosan serkentik a gyomor mirigyes keszulekek es normalizalja a gyomor savassagat, amely elvezet a szokasos tevekenysege a hasnyalmirigy es igy javitja a funkciot a maj es az epeholyag. Kajszibarack hasznaljak vesegyulladas, akkor abbol a kulonfele test hulladekok.

Bizonyitsuk be, hogy a kajszibarack vedik a szervezetet a rak a tudo-, gyomor-, holyag-, a nyelocso es a torok, a magas tartalmi  . Hogy megfeleljen a napi szuksegleteinek emberek  ahhoz, hogy igyon 3 / 4 csesze vagy enni 5-6 friss vagy szaritott 15-20 sargabarack. Sargabarack javitja a mentalis teljesitmenyt es javitja a memoriat, mivel nagy mennyisegben tartalmaz  es.  Friss, erett barack tartalmaznak sok rostot es keves kaloriat, jo forrasa   .   antioxidans, amely a kozelmultbeli kutatasok szerint, elofordulhat, hogy a rak es szivbetegsegek.

Gyumolcsok egyarant hasznalt a friss es szaritott formaban (  (A csont)  , Candy).Kajszibarack a taplalkozas Cukorbetegek kell korlatozza a sargabarack a magas cukortartalom.  Kajszibarack keszitett sargabarack vodka, ital, es  kiteve erjesztes, majd desztillalt.

Magok (vetomagok) is fogyasztjak, mint peldaul, de szoritotta ki oket kapni tejet. A magok eloallitasara hasznalt zsiros olajat, amelyet az orvostudomanyban, mint oldoszert.  -Tol sargabarack godrok perezhzhennyh tinta tenni.  A kinai orvoslas a nemzeti sargabarack magot hasznaljak nyugtato a kohoges, csuklas.

Kinaban, javasoljuk, hogy sargabarack mag egyutt mas gyogynovenyek bronchitis, hurutok, gegegyulladas, szamarkohoges, es nephritis.  Hangszorok a repedes a termeszetes sargabarack fak zsugoritott szaraz levego, amely egy ugynevezett sargabarack gumi. Zuzott porra (feher vagy sarga), barack gumi hasznalt gyogyszer, mint a teljes helyettesitesere  .Kajszibarack a taplalkozas Az emulgealo kepesseg, allokepesseg olajban sult emulziok es a viszkozitasa, ezert kivalo  . Sargabarack gumi hasznalatat etolaj emulziok, es neha, mint a bevonat.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Lemon
  2. Lemon

  

gyumolcs kajszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..