Narancs es gyumolcs

  

Kajszibarack a tenyeszetben Barmotnna

A cari idokben a voronyezsi egy nagy ovoda Barmotnna, amelyek nott deli gyumolcs-novenyek.  Ez a faiskolai csemetek szallitott Krim, Kaukazus, Krasznodar tersegben. Del-kerteszek szigoruan be kell tartania a parancsolat: a noveny parkositas csak kivenni a tobb eszaki teruletein. Most minden megvaltozott. Szamunkra jonni Voronezh, palantak, nott a deli teruleteken. Csemetek - akkor is, ha a fiatal zold kerge, laza fa, orias ... (Es mi lett volna valami szerenyebb.)

Ezek a novenyek gyakran csalodast keltenek nem tul bolcs kertesz, hal hirtelen egy kemeny telen ...  Termeketlen deli rosszul hozzaszokik novenyek kornyezetunkben. Ez kulonosen vonatkozik a cseresznye es a sargabarack.

De van egy egyszeru modja: lehet kapni jo palanta, vetomagvak e fajok a kertben a sajat kertjeben. Sargabarack kell vetni az oszi viragagy a tavolsag 25-30 cm sorok kozott es 15-20 a sorozat. A kovetkezo evben, palantak kell leulni.  A cseresznye a helyzet egy kicsit bonyolultabb. Cherry godrok igenyelnek hosszu retegzodes, azaz tartasa a nedves homokban, hutoszekrenyben (homerseklet, vagy 0-5 ° C).  Azonnal osszegyujtese utan azokat aztatott a vizben, majd ontsuk nedves folyami homok.

Zapeskovannye cseresznye ko kerul egy virag talba es tegyuk a hutoszekrenybe.Sargabarack kennel Barmotnna A retegzodes fenn kell tartani a homok nedves.  Magok vetes tavasszal.  Novenyek sargabarack es cseresznye pitek a telallo es alkalmazkodik a helyi viszonyokhoz.

A tiz novenyek szarmazo magok, het vagy nyolc novenyek jo lesz a gyumolcs.  Jobb, hogy csont a fak termesztett teruletunkon.

  

barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..