Narancs es gyumolcs

  

Gyumolcsok

Sargabarack volt az egyik legnepszerubb ko gyumolcsfak deli teruletein a Szovjetunio, kulonosen a kozep-azsiai es transzkaukaziai koztarsasag, Ukrajna, a Krim-felsziget es Eszak-Kaukazusban.  Gyumolcsok sargabarack magas cukortartalmu, magas A-vitamin jelenlete a szerves savak, aromas es nagyon ertekes asvanyi anyagokat.Gyumolcsok Ebben a tekintetben, tovabba a taperteke, de van egy rendkivul fontos dieticheskimi tulajdonsagait.

Ingatlan barack gyumolcs vissza hemoglobin a ver teszi, hogy ertekes eszkoz a kezeles a verszegenyseg.  A Full izu (jo cukortartalom, savak es aroma), es magas pektin, Gyumolcsok kiveteles erteket kepvisel a konzervipar.  Sargabarack befott, lekvar, dzsem, pat, lekvar, zsele, kandirozott gyumolcsok nagyra ertekelik a gyonyoru arany-narancssarga szinu, jellegzetes es intenziv "sargabarack" illat es kellemes, udito savak.

Ez a meltan hires bor keszult sargabarack, es kulonosen a liquor ismert abrikotina.  Jo izles es dieticheskimi tulajdonsagok sargabarack le, fozes, amely nagy jelentosegu volt az elmult evekben hazankban.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. narancsfa peldazat
  2. Peach

  

gyumolcs kajszibarack, sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..