Narancs es gyumolcs

  

Peach ultetes

A               tavaszi ultetes csemetek cseppenkent. Szoval hol van jobb hibernalni Peach - ultetes- a Na prikope vagy allando? Nos, ha 1-2               fak, de ha azt tervezi, hogy fekudt a kertben? Kulonosen azert, mert nem szamit               A helyszin, a novenyek indulo a feher gyokereket, amelyeket a               ellatas novenyi tapanyagok. Es tavasszal, kivonultak               Na prikope ha megserul ujra.

Es gyakran jar idojaras: meleg               es eso. A kertben nem ment be, piszok es a vesek indult a novekedes. Neha               A tavaszi ultetes lyukak kiszaradhatnak rosszul, meg ha astak               esnek. Leszallas utan mintegy fatorzsek korok repedesek,               es ez hatranyosan erinti a gyokerzet.

Ebben az esetben, kiveve, ha               csak a gyakori ontozest es a talajtakaras.  A               Oszi ultetes telen a talaj az egesz palanta tomoritett, gyokerek               akkor dolgozzon rendesen, es a vese konnyen vegetal. Fontos, hogy               ne felejtsd el tavasszal metszest. Ha van hir a torzsen               Ok azonnal formaban egy csontvaz, ha nem, akkor a nyari hajtasok.

A kert               elokeszitese az ultetesi lyukat szerint a rendszer 100h100h80. Dobja ki a felso retege               Az oldalso es also - exportaltak az oldalrol. Ezutan kitolti a lyukat keverekevel               termekeny talaj es humusz (2 vodor a godor). Hozzaadasa fa               hamu.

Mindezt keverjuk, es egy halom egy kup. Top tobb               retege termekeny talaj 5-10 cm es egy csemete teszunk aludni.

Ha               Ez a hely vedooltasok temetni a 5-10 cm talaj csavargo a               a szelek, hogy a hordo. Ezutan ontson vodor vizet 5,4 kis intervallumban               (Varja meg, ha felveszi). Ontson egy kis reteg a talaj a fatorzsek               kor, es egy halom korul a torzs magassaga 20-30 cm ultetes utan               fogantyujat barack leaf curl, lisztharmat, stb

Kovetkezo               mindket oldalan a csiranoveny ontsunk ket csapok es ruhaval oket               es a fa ki a zacsko cukrot. Also prishpilivaem taskat a foldre               vagy szorjuk a foldre, hogy ne elfujja a szel a szel. Most barack nem szornyu, sem szel, sem ho, sem a mezei nyulak. A deli oldalon, hogy               lok egy kis lyuk a levego.

Tavaszi               tavolitsa el a taska, gazdasag metszes, gereblye el a talajt a szar               melysege az oltas es fatorzsek kor alakban. Pour es talajtakaras.  Vegezetul,               buy palantak faiskolaban vagy jovahagyott szallitok.

Ne hajsza               olcsosag es a nagy mintak. A legjobb, ha a szabvany               azonos koru.  Peach az egyik legtobb fenyt kedvelo novenyeket. A lejaro arnyekaban               a fa kesik, igy nem irt generativ               rugyek, gyumolcsok kepzodnek kicsik es rossz izu.

Amikor kivalasztod a site ultetesere kell nezni, hogy mas magas               sziklak arnyekaban egy oszibarack. Ez jol erzi magat minden tipusu talajok kulonbozo               textura. Ez azonban nem alkalmas a vizes elohelyek,               nagyon suru, silnosolontsevatye, vysokarbonatnye talaj.

Az oldal,               felre ultetesre egy oszibarack 3-5 evvel ezelott a kertben nem konyvjelzok               nadragulya no, dinnye, eper, mert               hordozoi a korokozo vertitselleza. Bomlo maradvanyai               gyokerei lohere, lucerna is gatolja a novekedest palantak az oszibarack.  A fak a kertben a legjobb, ha a rendszer 5x3               m, alkalmas elo a tavaszi (marcius).

Nem szabad elfelejteni,               barack, amely nagyon erzekeny a melysege pecset csemetek a talajba.               Bar szarazsagturo novenyek, de jo novenyek ontozes nelkul               nem kaphato. Ezert rogton az ultetes utan, azt kell jol               ontjuk.

Ontozes oszibarack gyumolcsos, nem szabad toleralni pango               az elegtelen levegoztetes a gyoker tevekenyseg romlik               rendszer.  Specialis               erteke a noveny, joga van Forming koronat. Legaktivabb               a modszer javitotta a talba.  Tavasszal               ultetes utan a teruleten a torzs eltavolitott minden mellekaga.

Skeletal agak (3-4) utan fennmarado 10-20 cm egymast. Karmester               vagas az alapja a felso oldalso agak. Tavaszan masodik ev               agak hogy 1 metszeni, ha azok mar               50 cm, vagy meg kell valtoztatni az iranyt a novekedesuk. A kovetkezo               ev, metszes kell iranyitani gyumolcset.

Peach kulonbozik kifejezett tendencia, hogy tulterheli a gyumolcsot, mert a               Milyen gyakran elofordul, valamennyi termek nem standard. Ezert a normalizalt               hozam keresztul a teli-tavaszi noveny.  Kezdetben               tavolitsa el szaraz agak, serult, erosen elagazo egynyari               nyereseg-, zsir-, megvastagodasa a koronat.

A wen nott csontvaz               csupasz agak helyen, hogy jelentosen lerovidul, igy a jovoben               Szalljunk fel ra a teljes benott fa.  Metszes               Peach kell folytatni az idoszakban bud duzzanat, amig viragzas.               Abban az esetben befagyasztasa fak metszese kell vegezni kesobb - miutan               jelenik meg a fiokok es ladak tetejen.

A fenti szabalyok biztosit               eves, boseges termes.  Ez a problema nem erintenek egyet               generacios kerteszek. Modja foglalkozik a lepke a kezelesi               fak vizzel, futott a homerseklet 60 fok.

Mig a viz               eleri a levelek almafak a szoropisztollyal, a homerseklet               csokken 50-10 fok, ez biztos, hogy a novenyek es karos               A hernyok. Amint lesz meleg viz, azonnal               leesnek a farol halott.  Keszitmeny               EM-5 egy hatekony eszkoz, hogy megakadalyozza novenybetegsegek               es anti-malware kartevoket.

• • • • Ha a               megrendelolap, ne felejtsd el mellekelni a vissza E-mail               Es a termek nevet es szamat.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. naspolya

  

oszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..