Narancs es gyumolcs

  

A hagyomanyos olajbazis

Peach vaj (Peach Kernel olaj, Oleum Persicorum)  Barack vaj A hagyomanyos olaj-bazis keszitesere masszazs keverekek ahogy lassan elnyeli a borbe. Az olaj kivonasa a magokat a barack. Hasonlo osszetetelu, hogy az olaj a mandula olaj, barack olaj igy hivjak analog.  Barack olaj alkalmas bortipusra. Ez az olaj jol hidratalja es puhitja a bort, igy ez egy szep es egeszseges borert.

Pure Skin Care Oil ritkan hasznaljak (csak a masszazs es tisztito arcbor), altalaban hozza a kevereket  . Peach olaj idealis borapolo a gyermek. Azt is gyakran szerepel borgyogyaszati ??keszitmenyek.  Olaj az oszibarack mag hasznaljak a kulonbozo borbetegsegek, nyalkas orr, a venas fekely, lab, eges. Az olaj frissito tulajdonsagai, es igy pozitiv hatassal ereket.

Reszekent barack olaj van mikrokaly, amely szukseges a sziv. Tovabba, ez az elem noveli a hemoglobin szintje a verben, segit verszegenyseg, noveli a szervezet ellenallasat.  Megjelenes: sima izet.

Kemiai osszetetel: Javallat: gondoskodas a problemas teruletek a test, hogy hajlamosak csokkenteni az rugalmassagat;  ekcema, dermatitis;  hashajto, choleretic.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. citromle
  2. sargabarack
  3. tulajdonsagok citrom

  

barack vaj, barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..