Narancs es gyumolcs

  

Metszes oszibarack

Ertekes korai megjelenese gyumolcs, magas hozamu es jo taplalkozas-elettani gyumolcsot tartalmazo konnyen emesztheto 6-15 szazalekkal a cukor, 1,5 szerves savak, es 1-pektin, akar 0,8 szazalek - az asvanyi sok es vitaminok A, C, B, B2 (3.19 mg /%). Valasztek Peach nagy az erleles, amely lehetove teszi, hogy fogyasztanak friss gyumolcsoket, feldolgozzak azokat, julius kozepen a szeptember kozepen. Szinte minden fajta samoplodny es illeszkedik samobesplodnym beporzok.

Az utobbi idoben egyre nagyobb igeny glabrous oszibarack - nektarin. Kerteszek hasznos nezni elado csemetek ezen fajtak diverzifikalasa a sajat teruleten valasztekban.  Miutan tavaszi ultetes magassagban, 40 cm torzs ki az osszes bimbo viragzik. Valassza a 2 menekulni az intervallum a ket veset, tobb ellentetesen iranyitott, es vagja 3-4 rugyek.

Fold feletti upstream Flight Center vezeto rovidebb 15-20 centimeter. Minden mas hajtasok eltavolitasa, a "ring".  Tavaszan a masodik ev ultetes utan, tiszta shtamb.

A bal oldali aga a Peach Az elso szinten, amelyek abba az iranyba a sorozat, valassza az aljan a menekules, amelyek az atruhazas a vizszintes elhelyezeset az elso szint az agak, es tavolitsa el a "gyuru" a hajtasok egyre nagyobb a torzs iranyaba  . A kozponti karmester roviditett 20-30 cm-rel a vizszintes a csontvaz agak.  Evi hajtasok talalhato az elso szint agak, roviditett kovetkezok: egy 8-10 rugy az alap gyumolcset, a masik - 3-4 rugy a csere.

Ha  a termo hajtasokat kell elonyben reszesiteni, egyre fuggolegesen. Betoltese utan az aratas, elvesztik fuggoleges helyzetben, es levette a jovo ev tavaszan.  Evi hajtasok menten a kozponti vezetek feletti elso szint az agak es az oldalso folyoson, ki a "gyuru", a masik lo, ami no iranyaba a sorozat, vagott 8-10 bimbo az alap - a termes rugy es 3-4 - helyett eltavolitasaval versenytarsa a karmester.

Tavaszan a harmadik evben a novenyzet a kozpont vezeto vagjak magassagban 140 cm az alapja az agak az elso szint biztositasa erdekeben a masodik reteg. Vegye ki az osszes aga az erossegek kozott a szintek, az emelkedo eles szogben. Benott fa vagott leirtak a masodik evben a novenyzet. Majusban es juniusban eltavolitjak fuggolegesen novekvo hajtasok korai, hogy a legjobb felteteleket hajtasnovekedes, vizszintes helyzetben.

Amikor elerte a hajtasok hossza 30 cm valasztani kozuluk ketto no iranyaba a sorozat, mint a jovo fo aga a masodik szint. Ezen forma egy sima koronaval Peach veget er. Alatt a termo fo aga metszeni evente at a downstream vizszintesen novekvo hajtasok, annak erdekeben, hogy elkeruljek Baring a bazisok es a kozepen.

Egyebkent hasznaljon kozos metszes.  Meretek eves metszes gyumolcsfak maradjon magassaga legfeljebb 2,5 meter, szelessege nem tobb, mint 2-2,5 meter. Metszes barack

Metszes barack
Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange

  

oszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..