Narancs es gyumolcs

  

Vedelme oszibarack

Nottem fel, a kertben Peach. Double orommel izletes nagy gyumolcs, majd fagyott, de mi elrejtette. Talan valami baj?  . Es ez a Poltava!

A hidegebb regiokban, mint peldaul Kijevben tersegben, hogy novekszik a barack meg nehezebb. De ha igazan akarjuk, meg kell rendezni, es valassza bolcsen, es egy bunda csemete, es cipot unnepelni. Ez volt a tanacsado megmondja a jelolt a Mezogazdasagi, igazgatohelyettese Intezet Kerteszeti a nemesitesi munka PAVLYUK Basil.  Jon messzirol haza oszibarack Kina, ahonnan hozta, hogy Iran, amely neveztek az okori Perzsiaban. Ott szamara az idealis felteteleket. Tehat barack barack megkeresztelkedett, es elkezdte meghoditani a vilagot.

Azonban megprobalja megtanitani a termeloknek a deli feltetelek alatt az eszaki teruletek folyamatosan talalkozott hiba. Nos, mint a Peach meleg, nedves nyar es a hosszu, gyenged, megerto, gondoskodo. Amikor a hideg idojaras meg 2425 fokban fagyaszthato generativ, vagy bimbo. Es hideg ido tobb mint 30 fok van megolte a fakat.

Tehat, ha ugy talalja, hogy a vallat, es nem egy egyszeru dolog a novekvo oszibarack, akkor nyugodtan hiszem az, hogy mit, mikor es hogyan kell csinalni.  Kivanatos varrni Shubenko elkerulese erdekeben a stressz a rosszindulatu mi a tel, Oszibarack meg kell vedeni. Eloszor is, nem lehet benne, hogy Isten kuldi a sok ho. Jobb, ha nem dobni clanger es keso osszel is zamulchivat fatorzsek zona (atmeroje a korona) reteg egy 1015 cm-es, erosen vizezett, mielott a foldre.

A talajtakaro hasznalhatja a penesz, fureszpor, es azok keverekei. Minden alkalmas novenyi anyagok. Masodszor, az elso fagyokig meg kell tekerje a fa torzse vastag ruhaval vagy zsakvaszon. Tovabbi csomagok alkalmasak a kukorica szara es mas novenyek. Kivanatos, hogy van-e eleg idot es turelmet a kotest es 1520 cm bazis csontvaz agak.

De semmilyen esetben nem veszik a muanyag csomagolast!  A Krim-felsziget es a deli teruleteken, mint odezhka barack nincs szukseg. De mas teruleteken is segiteni fog a fa tulelni a telet.

Ha fagyaszthato kisse nyilt aga, nem ijeszto, mint valaki, aki kepes helyreallitani egy oszibarack koronat egy szezonban, amely nem figyelheto meg a korte es a cseresznye.  Fodros NEM MINDIG MELTOSAG Sajnos, oszibarack az egesz Ukrajna teruleten is nagyon serult allapotban, amely az ugynevezett leaf curl: majus elejen, az elso levelek csavart (hullamkarton), es meghal. Gyumolcsok es megduzzad keson valnak a kis-es a fa is gyengul.

A spray-fak maganteruleten mergezo vegyi anyagok, amelyek a betegseg elleni vedekezesben, nem csak nehez, hanem nem kivanatos. Vegul is, elofordulhat, hogy no mazsola es zoldsegek a kertben. Szoval vasarlas elott palanta kulonbozo valasztani.  Hardy, egeszseges, jo izu  Fajtak Peach nagyon sok.

Az ipari mezogazdasag az Ukrajnaban engedelyezett 47. De, sajnos, szinte mindegyik ajanlott a deli (sztyepp) regiok, valamint a Krim-felszigeten. Es kerteszek Khmelnitsky, Vinnitsa, Kijev, Poltava, Donyeck es mas eszak-nyugati regioban a kinalt kicsi. A legfontosabb jellemzoje ez a fajta kell terep, ellenall a leaf curl es a korai erettseg (max. 1520 augusztus).  -Tol ultrarannih skorospelok kell tanacsolni, hogy ne uj, de ertekes fajtat Madeleine Puye.

A kijevi regio a gyumolcs erik julius elejen, a celluloz-feher es izletes. A fajta ellenallo gondor, telallosag atlagon feluli. Az agak a barack es a gyumolcs jol novekednek, ha csepegtetni a koronat a szilva.  Egy uj fajta erlelodik kijevi rugott a nagyvarosi teruleten 1216 juliusban. Fak nagy telallosag, hozam, csillogo tiszta, egeszseges lombozat.  Grade memoria Rodionova azonos feltetelek mellett ernek julius vegen. A gyumolcs kozepes meretu alkalmas megorzese.

Grade rendkivul gyumolcsozo, nem felek a gondor.  Ami a terep potolhatatlan korai fajtak Kijev, Donyeck es feher Greensboro (korai es kozepes futamideju, amig augusztus 5. a kijevi regio). Igaz, lehet, hogy serult sulyosan gondor, ezert van szukseg a 34. permetezo folyadek Bordeaux vagy helyettesito.  Egyedi tulajdonsagai atlagon feluli telallosag, ellenall a gondor, kivalo izu gyumolcs all szamos amerikai eredetu Redhaven.

Ez az ugynevezett europai szabvany.  Az Institute for Kerteszeti kedvenc barack. Vele dolgoznak evek ota, es letrehozott egy hibrid, a fo elonye, amely ismet fantasztikus izu gyumolcs, magas telallosag, betegseg-ellenallosag.

Es az osszes ilyen hibrid erik a kijevi regio augusztusig 20.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Lemon
  2. orange
  3. kajszibaracknak ??taplalkozas

  

oszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..