Narancs es gyumolcs

  

Ultetes

Tehat elejetol kezdodik. Tavaszi. Ultetes. Sokan tudjak, hogy a barack - Kultura samoplodnaya igy beporzo tetszik, es nem igenylik. Azonban meg partenokarpichnye uborka az uveghazhatasu telepitese soran kaptarak a mehek novelese hozam 30%.

Nem a mezogazdasag nem mernek a noveny a kertben monosortovoy - szukseges plodopolosy 3,4 evfolyamon. Az a teny, hogy a hely, amely idealis Barack no Ukrajnaban, beleertve a Krimben, egy kicsit. -Ben kritikus korulmenyek kozott, gyakran az elmult evekben, samoplodnost elveszett Peach lesz az igenyes cross-beporzasu, igy a noveny legalabb ket fajtak, es meg jobb - negy-ot kulonbozo eresi a valojaban betakaritas elejetol julius kozepeig oktoberben.

Fogom megosztani a tapasztalat - Collins, ledus, arany evfordulo, veteran, Idegenforgalmi, bajnok az osz - a beerkezesenek sorrendjeben a gyumolcs. Minden tenne, amit o szeret magat. Metszes a ultetes - van szukseg. El kell vagni a koronat, hogy csokkentsek nedvesseg bevitelt - Nem szamit, milyen gondosan kiasott a palanta, 90%-a gyokerzet marad szivo van a gyerekszobaban.

Palanta kiszaradt, sokat vesztettunk a nedvesseget, de jott a gyerekszobaba a kert, kulonosen fekudt Na prikope egeszen tavaszig. Aztassa legalabb par orat, meg jobb - azon a napon. A gyoker a sebesult, nem tudja elviselni magas koncentracioban talajoldat, igy az ultetesi lyukat -  Nem tragya (kulonosen a friss!) nem komposzt, nem mutragya, nem kelatkepzo  - Csak a felso foldreteg.

Szeretnel megtermekenyito - Kerem, de ... hat honapig. Kitolteni a lyukat oszi ultetes tavasszal, a tavasz - osz. A talaj felszivja a tapanyagokat, es ad nekik fokozatosan, anelkul, hogy ego a gyokerek. Korom - szakado esoben. Ez nem jelent semmit - Adj egy vodor vizet, hogy minden uj otthonaba.

A deli regiokban gyakran nedvessegtartalma alacsony, es miutan a teli eso es tavaszi szel gyakran csokkenti, hogy a semmi. Miutan beulteteset novenyekkel csemete szegeny kiadasi tartalek tapanyagok, torekszik, hogy gyogyitsa sebeit, es felepiteni a fiatal gyokerek, es ha ontozes nelkul, szukseg van ugyanakkor foglalkoznak a szarazsag ... Kell az elektromos meghonosodni?  Came tavaszan nyitotta meg a februari ablakot.

Ultess barack, aki nem volt ideje ra oszen - meg nedvesseg fenntartja a talajban. A kertben, itt az ideje, hogy kora tavasszal permetezes, amely megmenti a kert 80%-a kartevok es betegsegek. Ezutan - metszes.  Cut Peach viragzas elott, a rozsabimbo, amely lehetove teszi, hogy beallitsa a szuret. Kulonbozo tipusu vagas, de osszessegeben - a legnagyobb vilagitas a korona.

Kialakitasa egy tal alaku, amikor eltavolitottak mindent, ami arra iranyul, befele a korona; metszes a szolofajta, azaz A formacio gyumolcs egysegek es a kert, megalltunk egy rovid nyirt 1-2 rugy, de attol fuggoen, hogy lokalizacioja a viragbimbo lehetseges opciokat.  Fagyos Teli tett vago sajat valtozik.

El kell tavolitani az osszes halott es sulyosan podmerzshie lo, mert ha nem lesz melegagya a gombas betegsegek, vonzzak kartevok el a haldoklo fa mellett, szaraz hajtasok munka mint egy kanoc -, es huzza parolog a nedvesseget, novelve a terhelest a termeketlen gyokerzet, zavarja az ellatast egy fa. Fazisban Rosebud mar jol lattam elo es elhalt szovetek.

Curl levelei - az egyik legkorabbi es legveszelyesebb betegsegek Peach, ami megnyilvanult kozvetlenul nyitas utan a levelek, es nagyon nagy mertekben gyengiti a fat, ami csokkenti a termelekenyseget. Az elso jele a betegseg, hogy gyors permetezes, a legjobb keszitmenyek  Topaz 10%-KE vagy Kuproksat  34,5% tisztasagu  Eltekintve allando, szukseges, hogy megvedje a kartevok es betegsegek, a kovetkezo szakasz - zold muveletek, amely magaban foglalja egy toredek, metszes es ritkitas petefeszkek.

Ha eltavolitott egy toredeke zold neodrevesnevshie hajtasok novekedese belul korona es megvastagodasa azt, ketagyas, extra hajtasok serto alkoto. A metszes - vagas a tavasz rogziteni a hibak, a nagy pobegoobrazovatelnuyu kepes oszibarack, lefolytatasara gyorsitott alakitas: vagott semilignified  menekules a ev haladektalanul megadni a kovetkezo sorrendben oldalhajtasok, amely ideje csokken erett, es bemegy a teli szallas teljes  gyumolcs fa.

Higitas petefeszkek - a muvelet, nem ritka a mi tarsadalmunkban, a szinte senki sem hasznal, de a szomszedos Torokorszag kotelezo technologiai modszer. A gyumolcs kell elhelyezni a parttol 20-25cm minden egy masik, durvan szolva, a hossza a metszoollo. Mit jelent ez szamunkra? Eloszor is,  szabalyozasa az aratas, nagy befogado szep es finom gyumolcs.

Masodszor, nem merul fa, amely elso taplalja a szamtalan szamos extra szaja a takarmany, majd nem tudja oket megbirkozni, zuhanyozas oroszlanreszet a tapanyagok forditott letezesuket. Es a harmadik,  mezogazdasagi gyakorlat lekuzdesere kartevok es betegsegek. Minden lepke tojik a helyere lepjen kapcsolatba a gyumolcs; egynemu gyumolcs erintett sokkal ritkabban. Ugyanez vonatkozik a gyumolcs rothadas: logo gyumolcs csokor - rot az egesz csapat, es a a die magat, anelkul, hogy megfertozzek a szomszedok.

Itt, ahol a csokkentes novenyvedoszer-terheles, es a kornyezet javitasat.  Es miutan betakaritas ne feledkezzunk meg a nyugdijak. Leveltetvek, atkak, lisztes es penesz, kokkomikoz, klyasterosporioz -, hogy szamukra a telefonszamot.

Ezek lebonto fa, amely megakadalyozza a lapot a kovetkezo betakaritas, akkor nakaplivyutsya az uj erok lecsapok barack a kovetkezo szezonban. Vedd magad! Segits neki tulelni szarazsag es meleg, pour, Feed the, szorjuk, ha szukseges. Ez akkor koszonom. De tul jo - rossz.

Ne vigyuk tulzasba a nitrogen, a augusztus masodik feleben, hogy csokkentse, majd megszunteti ontozes - legyen vyzrevat fa, keszul a teli piheno, nem podmerz teli, tavaszi, talalkozott boseges viragzast es orommel gazdag aratas.  Ha kepes fenntartani az egeszseges level appararat - nem kell eltavolitani a leveleket utan lemetszes, meg ha tragyaz a talaj, de sokkal jobb, hogy osszegyujti a fertozott es elegettek. A nagy mennyisegu kartevok es betegsegek jo lenne kolteni az oszi es kek spray - fertotleniteni a kertben a tel beallta elott.

Es - mindent. Legyen nyugszik addig, amig tavasszal.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange

  

oszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..