Narancs es gyumolcs

  

Tragya a Peach

A talaj a kertben tamogatja a szukseges fizikai es mechanikai tulajdonsagait, es javitja a szerkezetet es a levegoztetes, elpusztitja gyomok es a kartevok. fatorzsek huzhato kor (kulonosen a lejtokon) az evelo fufelek.  Folyoso termo kert deli reszen Moldova jobb alatt parlagon, mas teruleteken - hasznalt novenyek a gyenge gyokerzet.

A rendszeres es boseges termes is tamogatja tragyazas es az ontozes.  Mutragya. Adag mutragya koratol fugg a fa, a talaj termekenyseget es egyeb parametereket.

A fa 5 vagy 6 eves korig az adag az asvanyi mutragyak (a g-fa) ammonium-nitrat - 130, szuperfoszfat - 230 es a kalium-so - 65 alatt az ontozes es 5%-kal kevesebb - a nem ontozott parcellak. Ezen kivul minden evben, az eletkor novekedesevel a fa, az adag a mutragya-kal nott 7-8%. A legjobb, ha hasznalni kevereke szerves es mutragyak (10-15 kg fa es egy fel adag mutragya). Kulon-kulon, a szerves tragya (30-70 kg / fa) segitsegevel 1 3-4 evente.

Ontozes. Jellemzoen ketfele ontozes - vlagozaryadkovye (oszi) es novenyzet (nyaron). Amikor ontozes vlagozaryadkovom hasznalatat 150-180 liter vizet egy 1 m3 talaj korul-torzs kor.

Novenyzet ontozes - ezek altalaban 3-4 a nyar folyaman, amelyek kozul az egyik szentelt szolo rugyek (julius). A fogyasztas merteke a viz - 50-60 liter. fiatal es 8-10 liter per 1 fa - a gyumolcsfak. Amikor a viz felszivodik, fellazitjak a talajt, vagy talajtakaro a tragya, komposzt, szaraz leveleket vagy szalmat.

Hasznalhatja mas, technikailag osszetett tipusu ontozes (sprinkler ontozes, fold alatti ontozes, csepegteto ontozes, stb)  Csatolt tablazat Ebben a reszben megtalalhato az  "

Related Posts:
  1. narancsle
  2. Lemon Tree

  

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..