Narancs es gyumolcs

  

Pot Kultura oszibarack

Potting Peach oltva a mandula es a kokeny. A korai fajtak ajanlottak: Amsden, Korai Rivers, Korai Mignon, gyoztese, a kesobbi fajtak - Nemesek, nektarin (feher es ananasz), stb  Oszibarack alak formajaban egy bokor. Leparlas novenyi indul januar-februar, ha elegendo feny. Novenyek bocsatott privat veranda, ahol a nappali homersekleti tartomanyban 4-8 `es a` 1-2 ejszaka. Beallitasakor a hajtasok vagjak, igy 5,6 rugyek.

Utan 10-15 napig a novenyeket kell a szobaban a homerseklet napkozben es ejszaka 10-12 6-9 ``. Mivel az atruhazas kezdodik ontozes. A szoba, mely oszibarack kell rendszeresen sugarzott. Miutan 5-8 nap tartozkodas a szobaban oszibarack kezd viragzik. Belteri, illetve ugyanazon a homersekleten, amig a barack tartalmazta a viragzas veget.

Kovetkezo noveny lehet, hogy a szobaba, ahol a homerseklet eleri a 18-20 12-15 `` ejjel-nappal. Oszibarack allni a szabad levegon, csak fagymentes tenyeszido.  Nyaran eroteljes hajtasok 20-25 cm hosszu pintsiruyut,  A lejarat gyumolcs oszibarack ontozott kevesebb es tartalmaznia szaraz uzemmodban.

Stow oket a tel november vegen - december elejen. Ezek a telelo teruleteken minimum homerseklet legalabb -10-12 `.  Kajszibarack altalaban oltott szilva (helyi fajtak), illetve a mongol vad sargabarack (no a del-Primorye terulet). A szoba kultura ajanlott fajtak: piros arcu, Ambrosia,

magyar, a legjobb Michurin, elvtars es a barat.  Plant formaban, mint egy barack formajaban egy bokor. Care hasonlo barack-ellatas barack. A gyumolcsoket a kajszibarack eres elejen julius-augusztus, amelyet figyelembe kell venni kivalasztasa fajok a kornyezeti kultura.

A szoba kultura jol sikerult, sok fajta szilva es cseresznye. Alany szamukra altalaban a sor. Kivalasztasakor fajtak a szoba figyelembe kell venniuk, hogy szukseg van a kulturalis hatarokon beporzas. Szilva es cseresznye vegzett a telephelyen a teli szabadban aprilisban, kiveve a legdelibb fajtak, amelyek eloszor a felig zart terben EYNOSYAT.

Transzplantaltak es kezelese tobbnyire kora tavasszal. Eltavolitasa utan a telephelyen a teli tavalyi hajtasok metszeni 3-4 rugy, amely hozzajarul a termes.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. kajszibarack fajta Tudomanyos es Khabarovsk
  2. Lemon
  3. Lemon Pie

  

Barack, barack gyumolcs es a sargabarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..