Narancs es gyumolcs

  

Peach hatterinformaciokat

Attekintes: hazaja oszibarack Kina. Ott termesztik, tobb evezredek soran. Keresztul Perzsia es Gorogorszag elerte a barack az okori Roma, es onnan terjedt at Europa-szerte.  Barack sima boru nektarin nevezzuk (ha a csont valasztja el tole), vagy Breugnon (Ha a csont nott a hus).  Kovetelmenyek: barack - szeretet, a feny es ho.

Annak erdekeben, normalis gyumolcsok eresi van szukseg nagy mennyisegu pozitiv homerseklet a vegetacios idoszakban es a teli homerseklet nem alacsonyabb - 20-25 ° C-on A szukseges feltetel a novekedes es a termotestek a talajnedvesseg.  Az optimalis paratartalom mellett felteteleinek megteremtese fa taplalkozas, a novekedes vegetativ szervek, stb

Oszibarack kell a viz, kulonosen a kialakulasat szineket, es ami a legfontosabb - viragzas utan, ideje alatt felgyorsult novekedes a gyumolcs. Tovabbi oszibarack Megfelelo srednesugli szemcseju talaj jo nedvesseg es a legcsere, a semleges vagy enyhen lugos kemhatasu. Termesztett agyagos talaj normalis (3%) humusztartalom is alkalmas novekvo oszibarack. Tul sok a kalcium a talajt noveli a veszelyet klorozis.

Hozzavalok: oszibarack vitaminok nem tul gazdag, kiveve a gyumolcs-, sarga husu igen karotin tartalma. De most olyan sok asvanyi anyag, hogy hozzajarulnak a kialakulasahoz karbantartasa hemoglobin es a sav-bazis egyensulyt.

* A korai (100-110 nap viragzas erettsegi junius-julius) - Puschisty elejen, majus Virag, Greensboro es ledus;  * Kozepes (115-125 nap erett augusztusban) - Golden Jubilee, a szovjet, piros, Nikita finom;  * Keso (130-150 nap viragzas eres szeptember-oktober) - Elbert, Turisztikai, CH kesobb.  Az alakja, szine a bor es a test megkulonboztetni etkezo, on es suhofruktovye fokozat.

A szine a hus gyumolcs oszibarack osztva belamyasnye (feher husu) es zheltomyas-Nye (tejszinnel es sarga, ritkan rozsaszin hus). Ultetes barack - a ritka latogato a kertekben a kozepso savban, de ahol a novekedesi feltetelek bizonyos mertekben megfelelnek az a noveny, azt elhagyjak a nap, teljesen megvilagitott teruleteken, amelyek vedik az allando szel, annal jobb kozeleben falak az epuletek. A barack a legmegfelelobb deli es del-nyugati reszen a honlapnak.

Talan Gobelin formak oszibarack termesztes, melyeket nehany lehetoseget novekedes meg azokon a teruleteken, nem teljesen alkalmas a noveny.  Kezeles: a kozos a szukseges tevekenysegek - termekeny, ontozes es metszes a fa koronajat. Modszerek ellatas hasonlo torodnek a cseresznyet. Kartevok es betegsegek oszibarack es modszerek a veluk foglalkozo leirt "kartevok es betegsegek gyumolcs es bogyos novenyek."

Crop: barack metszes funkciok, valamint egyeb novenyek, amelyek kapcsolatban elsosorban jellemzoi a termotest. Barack gyumolcs elsosorban az eros tavaly lepesekben es buketnyh agak halnak ki 2-3 ev, igy a hozam Peach hatarozza meg elsosorban az ertek az eves novekmeny. O jol reagal az anti-aging metszes.

Megvastagodasa a korona gyengulese okoz a novekedes, amely eloallitott gyumolcs, es gyors eloregedese a fa, ezert szerezni jo minosegu gyumolcsot es a magas hozamu metszes szukseges szabalyozni termes es az optimalis megvilagitas belul koronat. Ajanlott barack korona, amely jo latasi viszonyok, kulonosen a csesze alaku 3-4 vegtagok, egymastol 10-20 cm tavolsagra egyenletesen tekinteteben torzs a fa, az osszes extra agak es elagazasi a csomagtarto, hogy vagja ki a gyurut.

Annak elkerulese erdekeben, az elteres az agak letort egy sarok nem lehet kevesebb, mint 50 °. Minden csontvaz jelzalog-ag 3,2 aga a masodrendu tavolsag 30-40 cm a torzson, hogy jobbra vagy balra A fo aga, igy azokat nem lepte at. Kesobb, az eves vagasi vagott es a fuggoleges hajtasok novekedese belul, es a hajtasok nonek vissza a belso sulyosan metszett, igy 3,2 lapot.

Ennek eredmenyekent a vagas korona bovult, es novelese tapanyagellatas. Az alkoto a koronat a barack ossze technikak metszes es nonek fel otgibaniya axialis agak, amelyert at a kulso elagazo  Oszibarack csemetek az ovoda jonnek formazatlan, igy a jovobeli csontvaz agak alkoto csontvaz a korona, es a laikus a mar kivalasztott kozvetlenul a kertben soran posleposadochnoy metszes.

Ehhez hagyja 3-4 fo agak, es extra agak es elagazasi a csomagtarto, hogy vagja ki a gyurut  1. Valasszon ag 4,3, amelyek meghatarozzak a fo, es azokat az eros leroviditese.  2. Vagott egy gyurut minden extra, nem szerepelnek kereteben a jovoben a korona es az agak allnak elagazo torzs, a kozponti karmester is metszeni magassagban 20 cm folott az utolso maradt agakat.

3. Barack magas aktivitas es kihajt a kovetkezo szezonban formak eros nyereseg a megfelelo szogben a mentesitesrol. A megalakult a korona elkeszult a negyedik evben. A nyaron es az otthoni kertek a legmegfelelobb formaban nizkoshtambovaya Peach, itt kedvezo ev, ami magas hozamot.

Ha a metszes barack fontos, hogy ne megvastagodasa kozpontja a koronat, hogy a hajlandosag novenyeket az eros elagazas allando. Annak elkerulese erdekeben, megvastagodasa es sotetebb koronat mindig kivagott kozepen a korona megvastagodasa, a novekvo es fuggolegesen no vissza a belso oldalan a fioktelep hajtasok.  Betakaritas a gyumolcs a betakaritott, amikor elkezdenek "Legyen konnyebb fel": a zold szin valik sarga-rozsaszin tonusok, gyumolcs puhito es lesz illatos.

Peach gyumolcsot enni a helyszinen forgattak a teljes futamido, es a szallitas - szilard, hogy a megerkezesuk utan lennenek alkalmasak lenyeles. Korai Osszegyujtottuk a gyumolcsok nem erik el a tipikus minosegu szines, zsugorodnak a tarolas es alkalmatlanna valnak eszik, es erett rothadas gyorsan. Gyumolcs Peach nem erik egyszerre, igy azok gyujtik szelektiven, 2-3 ora alatt. A gyumolcs eltavolitasa nagyon ovatosan, igyekezett nem verte a dobokat.

Egyebkent a fold mozdulatokkal lehet kezdeni rothado.  Hasznalat: nagyon finom friss oszibarack mellett ertekes alapanyag otthon konzerv, mert nem veszitik el izet, keszek gyonyoru kompotot es toltelekek a pitet.  Alapjan anyagokat a helyszinen http://lib.rin.ru

  

gyumolcs, barack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..