Narancs es gyumolcs

  

Keszuljon oszibarack a tel

Felkeszules oszibarack a teli rendkivul fontos tenyezo  erinto a termelekenyseg.  A Peach is elszenvedte a teli, altalaban hajlik a foldre (20-30cm a talajtol), miutan seb a fa ruhaval vagy foliaval, biztositva a kanyargos kotelek.  Ez a modszer a muveles nevu stlantsevym.  Mint ilyen, a fa kell rogziteni jol es fedel lehullott levelek, valamint a teli ho por.

Ez a fedel segit mozog a fa teli fagy. A jovo tavasz utan a ho elolvad, szukseg van  felszabaditja a kanyargos fa es kiegyenesedett. Ahhoz, hogy egy fa gyorsabb, mint egyenesen.

Jobb kotodik szamos faszeg asott ..  Ne feledkezzunk meg a ragcsalok, foleg mezei pockok, akik szeretnek unnepe a barack kereg.  A vedekezes ezekkel a kartevok korul legyen stlantsa (nakrytiya0 fedezi a foldet fureszpor (a reteg 10-15cm vastag), es megszorjuk merget csali es a viragzat bogre. Ha ragcsalok is kap az agak es kar oket, az agakat kell vagni gondosan es kuldje el komposzt godor.

Cubs Peach kell rendszeresen (legalabb hetente egyszer), ontozes es a talajtakaras korul-torzs allando kifejezesek utan ontozes. A legjobb talajtakaro hasznalata durva homokkal vagy humusszal. Meg kell megelozik a gyomok es a kartevok.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. japonica

  

oszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..