Narancs es gyumolcs

  

Gondozasa a barack

Care barack . Jo napot! Szeretnem megosztani az olvasok tapasztalata  termesztes oszibarack . vilagos igenylo kultura. Crohn neki kell cupped. Ahhoz, hogy ebben a formaban a tavasz, az ultetes utan, vagtam a fa agai a 7080 cm es 20 cm-balra a lapot a csontvaz agak. A fejlett oldalso agak igy akar 1015 cm-re az alap, a tobbit levagtak.

Tavaszan a masodik evben a koronat hagyott 34 jol fejlett hajtasok, amelyek novekedni kulonbozo iranyokba.  ellenorzesere rovar kartevok minden egy resze novenyi olaj keveredett ket resze az olvadt gyanta es a kevereket forraljuk kis langon 3040 perc. Lehules utan a ragaszto kesz. Nerazmokayuschuyu suru papir, vagott szalag szelessege cm 5b, ecset azt ragasztoval, es tekerje a fa torzse (ragaszto oldalon belul). Ezek a csapdak segitsegevel megszabadulni a sawflies, ormanyos, hernyok.

Gomba, hogy  erinti a fiatal levelek, I tip zold hajtasok. A betegseg jelenik meg, mint a feher porszeru bevonat a leveleken. En permetezo a fak oldattal  szoda (50 g 10 liter vizhez 50 gramm szappan,  reszelt egy finom reszelo, es az oldott meleg vizben). Vagy, spray a koris kivonat: Z kg fabol hamu, hogy toltse ki 10 liter vizzel, hagyjuk a ket nap, egy konnyu megoldas egyesiti, szuro es spray.

A levelek es fiatal hajtasok (levelek hullamos, torekeny, a hullamos felulet). Soran a duzzanat a vese kezelni fak 1%-os rez-szulfat vagy 3%-os bordoi keverek. Rogton viragzas utan, es ismet 1012 nap Peach kell permetezni a gyogyszer "Skor250 az EU-ban."

Vagy szorassal elott es viragzas utan a megoldast a kolloid ken (80 100 g 10 liter vizhez).  . Cook gyermeklancfu kivonat: 400 g vagy 200 g levelek a novenyek gyokere ontsunk 10 liter meleg vizzel, hagyjuk 2 orat, torzs es a spray. Vagy pedig hasznalhatod kivonat a fokhagyma: 200 300 g fokhagyma fut egy husdaralo, vagy chesnokodavilku, higitva 10 liter vizzel 20 percig, csatorna. fak permetezett friss megoldast.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. naspolya gyumolcs

  

oszibarack

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..