Narancs es gyumolcs

  

Japan naspolya Eriobotrya

Naspolya - Eriobotrya (Fam. Rosaceae)  Szubtropusi gyumolcsfa. A helyisegek 1,5-2 m. A levelek  borszeru, nagy, landzsa alaku, 25 - 30 cm, szoros alatt.

Viragok  feher vagy kremszinu, kellemes edes illat, a gyujtott viragzat kefevel.  Viragzik november vegen vagy decemberben. Gyumolcsok nagyon finom, narancssarga, tobb  reszet a kerek, mint a kis alma, erik a zart  talaj juniusban. Noveny gyorsan novekvo, hogy szuksege van egy csomo helyet, jobb  csak tedd a teli es a kertek es irodak.

Megvilagitas. Feny es solntselyubivoe. Nyaron lehet, hogy a kertbe.  Homerseklet. Telen a homerseklet tartalma 5-10 C  Paratartalom.

Fokozott. Napi parasitani nehanyszor  noveny viz szobahomersekleten, kulonosen, ha a futes.  Ontozes.

A gazdag, telen mersekelt, vizzel szobahomersekleten.  Termekenyito. Aprilistol szeptemberig, havonta ketszer etetni teljes  mutragya.  Transzplantacio. Fiatal korban minden evben, 7-10 eves korig - a  3 evente.  Foldkeverek.

Turf es level komposzt, tozeg es homok (1:1:1:1).  Reprodukcio. Magok es chrenkami a semilignified hajtasok, gyokerezo az aljzatban.  Schitovka. A level es szar lathato kis es nagy satorviragzatu Oktatas japan naspolya - Eriobotrya barna.  Ellenorzo intezkedeseket.

A levelek dorzsolni egy benedvesitett egy dohany-kivonat. Szerkesztese  karbofosom vagy aktellikom.  A tippeket a levelek korichneveyut, kiszaradnak.  Ellenorzo intezkedeseket.

Raise paratartalom.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Peach
  2. Orange
  3. Sargabarack
  4. Lemon

  

naspolya

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..