Narancs es gyumolcs

  

Lemon tree

Citrom es gyakran valtja tablettak es fu, es gyakran ehes.Lemon Tree Torzsi                     nevet a gorog  kitrea citrom fa, az olasz  Limone                     citrom. Egyeb forrasokbol, a "  Lemon "szarmazik a malaj" Lemo ". Indiaban                     Ez a gyumolcs az ugynevezett "  Nyima "kinai"  Do-mung ", ami azt jelenti"  hasznos                     anyak ".

Ugy tartjak, hogy a szulohelye citrom labanal, a Himalaja indiai, ahonnan jott az osi                     alkalommal Mezopotamiaban, hol es megszokta, majd Olaszorszagba. Az arabok hoztak, hogy a X. szazadban                     Palesztinaban. A keresztesek tett egy citrom forditott Italiaban es Sziciliaban, majd                     vandoroltak Europa mas orszagaiban es azon tul.

Mas forrasok szerint tekinteni, mint a szuletett citrom Pacific                     tropusi szigetekre. A kozepkorban ugy veltek, hogy megved a pestis, ments meg minket harapasa.  Egyel citromot, es elfelejtjuk, milyen faradt es melankolikus hangulatban.

Ha                     az ido nem eleg szabad ideje, hogy segitsen Lemon, ez csokkenti a alvas, es a                     kapsz eleg aludni es reggel megtalalja nemcsak eber, de boldog, hogy elvesztette a vagy, hogy                     valami kozott nassolas etkezesek kozott, akkor ugy fogja erezni, jollakottsag, azonban a                     adagban csokken. Indiai jogik ugynevezett citrom csodaszer a jo egeszseghez.

Mindenki, azt mondjak, meg kell hozzaszoktatni magat, hogy eszik legalabb egy citrom                     nap vagy hasznalja a levet egy Lemon. citrom, bevittek azokat a helyeket, ahol nem novekednek, gyakran keseru az ize.Lemon Tree Ez egy                     azert van, mert szakadas lejarat elott. A terapias ertek ezeknek a citrom nem lehet                     Kepest erett, egy finom, finom es kellemes izu.

Taplalkozasi tanacsadas                     mix citromle A mez blunts tul savas. A gyumolcs gazdag lugos citromos                     elemeket, hanem tartalmaznak akar 8%-a szerves savak (citromsav tobbnyire) a 3% cukrot,                     nitrogentartalmu vegyuletek, asvanyi anyagok, tobbek kozott kaliumot es rezet, vitaminok A, B,                     P, (90-100mg /%), illekony es egyeb gyumolcs heja a citrom es a levelek tartalmaznak illoolajat.

Friss                     Citromle gazdag C-vitamin, de sok ez a vitamin megsemmisul hosszabb tarolas                     levego hatasara. Citrom tartalmaznak vitamin F. Hianya a szervezetben vezethet,                     mint peldaul az agyi odema vagy verzes okozta kapillaris torekeny, a bor alatti verzes,                     fajdalom a lab, a faradtsag, altalanos gyengeseg.

Ne feledje, hogy a fagyasztott gyumolcsok vitamin                     P (citrin) nem lehet. Vitamin P a sok afonya, zoldsegek es gyumolcsok, dio                     es zoldek, es gumos novenyek vagy egyaltalan nem, vagy tul keveset.  A kezeles hasznalni mindazt, ami a gyumolcs a citrom: le, gyumolcshej es illoolaj                     A kulso resze a friss magtok.

A termek 1 kg illoolaj van szukseg a                     3000 citrom. Gyumolcspep hasznaljak citromsav. Lemon csodalatos                     gyumolcs-gyilkos virus.

Ezek a termeszetben a mintegy 500 betegseget okoznak az emberben mintegy 40, koztuk                     tobbek kozott a rak virus. Cukorrepa juice es citrommal elso eszkoz a terrorizmus elleni virusos betegsegek.                     Lemon egy nyomaszto hatasa fejleszteserol szolo influenza virusok.  Lemon kivalo csiraolo, akkor tonkre akar 12 kulonbozo bakteriumot.                     Ahhoz, hogy hatekonyabba citrom influenza elleni, meg kell tenni a tea keszult zsalya, menta, zsurlo,                     landzsas utifu.

Ez a keverek segit fenntartani a kalcium a szervezetben a megfelelo szinten.                     Az antiszeptikus es antibakterialis tulajdonsagait illoolaj citrommal nem egyenlo. Erosito                     kepes egy citrom egesz szovet kizarolagos. Ez a gyumolcs-univerzalis es                     oreg es fiatal, eros es a gyenge. Lemon, mint minden mas, citrusfelek, egy jo modja                     ellen, rothadas, kulonosen a majban.

Sok esetben segit eltavolitani azokat betetek                     mergezo anyagok, amelyeket nem lehet abbol mas modon. Citrom ital segit,                     ha azt szeretne, hogy a szervezetnek megszabadulni a mereganyagoktol. Juice citrommal es egy kis nyers tojas sargajat, a hozzaadott                     egy pohar narancsle, kivalo hashajto es nagyon taplalo ital.

De ha a test telitett mereganyagok, es az emberek nagyon ideges, jobb, ha iszik a novenyi                     gyumolcslevek. Amikor a test nincs tulterhelve a toxinok, a citrom a legjobb etel neki.  Tudok inni citrom savtartalma elteresek?

Savanyu iz a citrom nem jelenti azt, hogy                     savas a szervezet szamara, mert az ize miatt szerves savak, amelyek nem                     a sejtekben. Kiserletileg igazoltak, hogy tartos hasznalat vezet a termeles a citrom                     a szervezetben a kalium-karbonat, amely semlegesiti a felesleges savak a humoralis kornyezetben. Citrom                     gyumolcsle vizzel higitva, semlegesitett savak a gyomorsav es a ver.

Belegzes                     Az illata citrom es Orange elesebb latast. Lemon hasznaljak a nepi gyogyaszatban szamos orszagban                     kezelesere szamos betegseg: skorbut, sargasag, vizkor, vesebetegseg, tudo tuberkulozis,                     szivdobogas, gyomor katharok, aranyer, akut reuma, koszveny, reumatikus fajdalmak es a lumbago.                     Olasz nepi gyogyaszat javasolja fozet citrom (a heja), mint egy jo eszkoz                     a malaria kezelesere.

A szeles korben hasznalt citrom, mint megelozo es terapias ugynoke atherosclerosis.  A gyumolcsok citrom hatekony eszkozok kezelesenek a cukorbetegseg es mas betegsegek osszefuggo                     anyagcserezavarok. Pektintartalmu anyag citromos, kepesek                     kiuriteni a nehezfemeket. Ez igaz az afonya. Friss citromhej                     kepzodeset gatolja bel gaz.

Raadasul, ez egy frissito, jotekony                     emesztest, zart keseruseg, is jo fertotlenito es tisztitoszer                     bel es a ver, amely kapcsolodik a tagallamok aromas anyagok.  * Bones Lemonmergezo!

  

citromsav, citromle, narancsle, narancs

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..