Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Tortasutemeny gyermekkoratol kezdve

Ez torta torta a gyermekkori. Anya mindig sutott, es en csak ettem, es most ugy dontott, hogy sutni magat. Pie-torta kiderult nagyon citrom, edes es savanyu toltott ledus es ropogos teszta.

Ugyeljen arra, hogy huvos a tortat. Vagtam a meleg (a ferjem korbe-korbe setalt, es amikor megkerdezte?  ), Es egy kest hoztak mindent, ami lehetseges. Lehules utan az osszes vagott is, es a retegeket jol sult lepeny vidny.P En minden tepsi, majd vagja fel mindegyik sutemeny fele, osszesen kaptam 4 sutemenyek. Attol tartok, hogy a kereg tul vastag, es megprobaltam terjedt tesztat nagyon vekonyra.Sutemeny, Pie gyermekkoratol Ez nem tud. Sutemenyek puha es atitatott citrom Toltsd nagyon jol.

Termekek: razryhlite 1 tk.  3 db tojas.  Vodka 1 liter st.P.  citrom 3-4 db.  Elkeszites: A tojasokat kulon a feher es a tojassargajat a.  Beat tojassargajat a cukorral, amig blansirozas,  hozza olvasztott vaj, tejfol sutopor, reszelt heja egy citrom es vodka.

Lassan ontsuk a lisztet, a tesztat fordul viszkozus, de nem hideg.  Osszuk tesztat harom reszre, es sussuk sutemenyeket. Harom kerek torta lesz csak jobb. (En sutni egy tepsi, es megosztotta a tesztat ket reszre).  Sussuk 80-10 percig gyors., 170 *.  Sutemenyek, hogy huvos, fedett polietilen, hogy ne ment szarazon.

A toltelekhez forro vizzel, hogy forrazas a citrom es lereszeljuk, hozza cukrot, es keverjuk addig, mig fel nem oldodik.  Korzh erosen kikent citrom kitoltesevel (kitoltese nem elmenteni, minden felszivodik).  Feherje Keverjuk ossze cukorral, amig szilard csucsok es kabatjat az egesz habcsok pite.  Helyezzuk forro sutobe, amig a habcsok enyhen elpirult.

Pie (kotelezo!) Cool.  Bon Appetite!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. sargabarack
  2. orange

  

citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..