Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Recept keszitesere citromos pite

A finom nyari kezelesere. Recept citromos pite leiras elkeszitese: 1. Beat a tojas sargajat a cukorral, adjunk hozza tejet es jol osszekeverjuk. Add a liszt, folyamatos keveres kozben ontsuk a novenyi olaj. Zavarja.  2. Kulon-kulon, ostor a tojasfeherjet, es ontsuk a korabban megszerzett tomeg. Ezutan tavolitsa el a hejat a 3 citrom. Chop es adjuk a tesztahoz.

Salt (1 csipet), es keverjuk simara. Recept citromos pite 3. Olajozott es lisztezett sutes papirt. Helyezzuk a sutes etel. Tedd a tesztat a forma es sutjuk elomelegitett sutoben (160C) 40 percig.  4. Lemon szirup: mi nyomja meg a citromle Egy kozepes serpenyobe, adjunk hozza 100 gramm cukrot. Varja meg, amig a cukor feloldodik (a nagyon alacsony hot).

Keszen all elhagyni a tortat allni sokaig a sutoben. Ezutan tedd egy edenybe. Aztassa a tortat citromos szirup (ontsuk top).

To: Fo osszetevo: tal: foldrajza konyha:

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Receptek birs

  

citromle, citrom tortat, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..