Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Lemon pie nagyon finom sutemeny!

Nagyon finom sutemeny! Nem eloszor sutjuk, ugy dontott, hogy a tapasztalatok megosztasat. Mindannyian amatorok Lemon, Ezen kivul szeretnek egy kis toltes, igy feltettem oket 3 db nagyobbak. Neha en egy fel citrom, fel Orange (megy narancs edesebb). Azt hiszem, hozza a sargarepa - szinten jo otlet. Porra oket egy elelmiszer-feldolgozo, valamint a hej, hanem tavolitsa el a magokat. Cukor minden alkalommal mashogy, attol fuggoen, hogy a sav Lemon.

Ne felejtse el kiprobalni. Plusz, adjunk hozza egy keves fahejjal es orolt gyomber.  Ami a vizsgalat, en mindig vajat. Liszt kell hozza tobb, hogy nem tul ragados tesztat jott ki. Emiatt probalja dorzsolni a lisztet, nagyon hideg vajjal, majd a tesztat ki rugalmasabb es konnyebben roll. En mindig a masodik lehetoseg, a harmadik vizsgalat befagyasztasat, mikozben keszul a toltelek and roll a tobbit.

Olyan ez, mint hogy ez a reteg a reszelt szerkezet - megy a konnyebb izet, de a sok gond, ha fozes!

  

narancs, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..