Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Lemon Pie (citromfu)

A magnolia kell: 2 evokanal. cukor  1 evokanal. liszt  1 evokanal. savanyu Lemon Pie (Schizandra) modszere a fozes Lemon Mossa meg es szaritsa, majd a bort egy husdaralo. Kivanatos, hogy megprobaljak heja izles szerint ritka, de ize keseru. Ha van egy keseru citrom, vagy hogy toltelek nelkuli bor, vagy elore dip Lemon 15-20 percig forrasban levo vizben: ezt az eljarast megszunteti a keseruseg. Add cukrot, keverjuk.

Probald toltelek is kell hozza cukor (attol fuggoen, a citrom). Kitoltese kesz.  A teszt az olvadek margarint es keverjuk ossze tejfollel. Fokozatosan keverjuk, hozza lisztet kevert sutoport, amig a teszta jon ki a kezet, mikozben lagy.

Grease a sutes tal vajjal vagy margarinnal. Osszuk tesztat 2 reszre, amelyek mindegyike epitettek ki. Az egyik reteg olyannak kell lennie, hogy csukja be az also es elek a sutes etel. Ontsuk a tolteleket tobb tesztat, es fedjuk le masodik retegre.  Sussuk 40 percig egy szaritoszekrenyben elomelegitett, 170 'C Ehet meleg, de kivanatos, hogy hideg van. Hideg citromos toltelek sokkal izletesebb.

Bovebben.   2009 2010,  . Minden jog fenntartva. Csak akkor hasznaljon egy aktiv kapcsolat a forras.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Sargabarack termesztes

  

Citromfu, citrom tortat, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..