Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Lemon habcsok pite

Bolyhos habcsok mint pite toltelek egy szelid foldi paradicsom! Elkeszitesehez  habcsok a rata 8 szemelyre, hogy:  6 evokanal kukoricakemenyito  1 evokanal. plusz 0,25 Muveszeti. cukor (opcionalis)

2 tk reszelt citromhej  1 / 8 teaskanal tejszin, fogko  1 / 2 tkCitromos habcsok torta vanilia kivonatot. Lemon pite habcsok elso lap teszta terjedt el a cookie lemez es megszorjuk egy kis fozes spray.

A szelei a gorgot hajlitsa, hogy kesobb ne ontson ki a toltelek.  Az alabbi oldalakon fekudt ki a tesztat a tetejen az elso, locsolas minden spray. Tegye a pie 20 percig a sutoben, amig megszerzi egy arany szinu, majd tegyuk huvos szobahomersekleten.  Kukoricakemenyito kevert vizzel, es keverjuk addig, mig a kemenyito teljesen fel nem oldodik. Itt van vezetni egy csesze cukor es a citromle. Cook kozepes langon 5 percig, amig a keverek forrni kezd. Majd verni, amig suru.

Vegye ki a serpenyobe a tuzrol, meghajto tartalmat a tojas sargajat, majd vissza a tartalyt a hot es paroljuk 2 percig, amely ido alatt a kevereket kell megvastagodhat jelentosen. Keverje hozza a citrom heja es hagyjuk kihulni szobahomersekleten.  Tojasfeherje valtas egy nagy talba, es habverovel elektromos keverovel addig, amig a habzast. Add vanilia kivonatot es tejszin, fogko, verte, amig puha szivacs.  Itt vezetni a maradek cukorral.

Spoon, hogy ellenorizze, hogy mukodni fog ki a hab, hogy kemeny top (az, hogy erintse meg a hab a domboru resze a kanallal a habot kell maradnia hegyek).  Cover teszta citrommal toltelek, tetejen egy feherje kevereket egy kanallal, es halmok. Sussuk 6 perc, amig a habcsok kezd piritasi.Citromos habcsok torta Tedd huvos legalabb egy orat ket, majd lefedve hutoszekrenyben, es elkuldeni akar hirforras citromos pite a habcsok az asztalra.   2011  . Minden jog fenntartva.

Sokszorositasa tilos.

  

citromle, citrom tortat, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..