Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Klasszikus citrom savanykas

Eles edes peksutemenyek es savanyu izu toltelek.  Igaz kulonbozo szeretoit kulonbozo tesztek. Ugy dontottem, hogy egy homokos-tejfolos tesztat.  De van egy kivetellel - a teszta jobb adni csak a sargajat, hogy ez   volt omlos.

A feherje elhagyott.  ~ 2 csesze liszt, 100 g vaj, 150 g tejfol, 0,5 csesze cukor, 1 tojas, 0,5 ora szodabikarbona  2 ~ 3 Lemon, 2 evokanal kemenyito h, 4 ora evokanal cukor

citrom forralni a bo vizzel 15 percig. Lelomboz   es huvos.  (Emesztes Lemon kell, hogy megszabaduljon egy bizonyos keseruseg.   Ha a citrom nem tul keseru, vagy ha a keseruseg a szeretet, akkor lehet   Nem forraljuk fel.)  Vagas, vagy valassza magvak es grind egy turmixgep, vagy at   egy husdaralo. Lemon sok keverjuk ossze cukor es a kemenyito.

Kez dorzsolje a lisztet es a vajat.  Add tojassargaja (feherje elhalasztottak), tejfol, cukor es szoda.  Gyurjuk a tesztat. Osszuk be ket egyenlotlen reszre.

A legtobb tekercs es   helyezett formaban (negyszogletes vagy kerek 16h25 cm d = 22 ~ 24 cm), amely egy oldalon.  Hatarozzak meg a tesztat citrom a tolteleket, es szorosan a masodik resze a hengerelt teszta.  Kenje meg a feherje.

Tedd elomelegitett sutoben 200C t = 15-tol 20 percig - amig zarumyanivaniya.  Kesz pite kisse lehulni, vegyuk ki a formabol, es vagjuk darabokra.

  

citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..