Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Egy jo es egyszeru recept a citromos pite

A jo es egyszeru recept citromos pite

szerelmeseinek citromos pite szerint egy jo es egyszeru recept. EN hasznal leveles teszta, fagyott, ami ertekesitik az uzletekben, de egy jo tesztat (jo producer), hogy valasztja ki a proba-es hiba. Osszuk tesztat 2 egyenlo reszre, melyek epitettek ki. Az egyik resz hatarozza meg azokat a pergamen egy sutolapra, tedd at a felszinen a citrom tolteleket. Fedjuk le a masodik resz, az elek zaschipat. Grease pite felvert tojassal, szurja at a teljes feluletet egy villaval. Helyezzuk a sutoben 40 percig.

A citrom toltes: 1 - 2 citrom heja es vagdalt, keverjuk ossze 1 csesze cukor.  Az eredeti recept hasznal mas teszta: eleszto (0,5 csomag) higitva, 1 csesze meleg tej, hagyjuk allni. Olvasszuk fel a margarint csomag (kb. 200g), adjunk hozza egy csipet sot, keverjuk ossze a tejjel es 1 tojassal. Ontsuk a liszt (kb. 3 csesze), a tesztat ugy kell jo, hogy a jovoben ez lehet epitettek ki.

A tesztat a hutoszekrenyben 40 percig. A recept nagyon regi, igy megmagyarazni kifejezetten a grof eleszto nem (mielott eladtak a csomag nyers).

  

citrom torta, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..