Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromos sutemeny paradicsomi allapot hasonlatossagara mesz

Lattam a csatornan telekafetak finom ez a sutemeny volt, szolgalt, de ott vegeztem mesz, vettem a citromot, igy megyunk.  Azonnal mondtam, felmerul legalabb.  Hogy a tesztat.  Keverjuk ossze a lisztet a cukorral es a karaj vajas (margarin) a finom morzsakat. Csinalok ez Egy nagy tal nozhomna asztalomon minden szetesik, es megprobal elmenekulni a padlon: (  Ontsuk az asztalra.  Adjunk hozza egy keves meleg vizet tack is egy kicsit az osszhang a puha vymeshivayut agyag.

Wrap muanyag wrap es tavolitsa el a hutoben, meg egy kicsit pihenni.  Keszitsunk tolteleket.  Egy citrom reszelt loni. Citrom vagjuk felbe, es tegye a legnagyobb hatalom a mikrohullamu 20 masodpercig! Ezutan a metszest egy kest, es huskivonat leve, feszult a magok es a celluloz. Utasitsa el az oldalon.  Tojas, beat kisse saharomsovsem.

Adjuk hozza a tejszint, es habverovel ismet egy kicsit, hogy egy edes mix a "omlett". Adjuk hozza a fott korabbi Lemon juice es lendulettel., Edes kevereke verrog. keverjuk, es tavolitsa el a hutoben.

Urlap vagy szilikon vagy a legjobb osztott a jobb szedese a torta, amely az ugynevezett "nem serto katasztrofak kezeben obkladyvayut teszt termeszetesen belulrol:) elore kenjuk meg az urlap nem szukseges, van eleg olaj testene prigorit, tesztelt:) nem Ne feledje, hogy lok egy villaval, hogy a teszta nem duzzadt.  Tedd az elomelegitett sutoben do160 fok .. perc szelen a pite desyatsledite nem sikerul rendezni, akkor sehol sem tolteleket ontjuk. A torta elott toltott a toltesi szukseg van egy kis grillezett ... kulonben el fog terjedni, es propechetsya.

Vegye ki podpechenny tortat a sutobol, ontse ra a toltelek, es tegye vissza a sutobe, es sussuk, amig teljesen fott tolteleket. 20 perc alatt .. 30 ..

Kesz tortat kihulni, akkor jobb az ize, megszorjuk tetejet porcukorral, es nem hiszem, hogy enni:):)  Elvezze a tea!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. naspolya

  

citromle, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..